Magazin
29 ogledov

Zaplešite salso na snegu

Za valentinov salsa žur boste odšteli 10 evrov, če pa pridete v paru, je cena 15 Žurnal24 main
Imate radi sneg in salso? Danes in jutri se lahko udeležite Salsa Ski Weekenda na Rogli.

Na Rogli bo prvič potekal Salsa Ski Weekend, ki med drugim ponuja "plesanje salse na snegu, in to v smučarskih čevljih", je povedal Matjaž Brinovec iz plesne šole Plesna dimenzija, ki dogodek soorganizira. "Salso na snegu bomo izvajali v skibuckah in pancarjih. Da bi to kdo počel na smučeh, še nismo videli, morda pa se bo pojavil kakšen junak, ki bo to izvajal," je pripomnil.

Valentinov salsa žur
"Povsod po smučišču bodo plesne animacije s priznanimi svetovnimi inštruktorji salse, kot so Dado in Conny iz Gradca ter Alf iz Londona, športne igre, večerna valentinova plesna zabava, after party – skratka nonstop ples in zabava," je o tem, kaj se še obeta na Rogli, dejal Brinovec in pristavil: "Dogodek je namenjen vsakomur, tudi začetnikom. Na delavnicah bodo inštruktorji prikazali, kaj lahko plešemo za valentinovo in ob drugih priložnostih – tudi če smo na snegu."

Danes je odprto za vse
"Danes lahko kdorkoli pride nenapovedano in se brezplačno udeleži zunanjih delavnic. V sklopu Salsa Ski Weekenda pa si lahko zainteresirani omislijo celoten sobotni program z doplačilom, ki omogoča tudi smučanje na Rogli po mili volji," je dejal sogovornik. Več o ponudbi najdete na spletnih straneh smučišča Rogla, na kateri ponujajo različne pakete. Če se na Roglo odpravljate danes, boste za najdražji paket odšteli 85 ali 98 evrov, odvisno od kraja prenočišča – v ceno so poleg dejavnosti v sklopu Salsa Ski Weekenda vključeni polpenzion in smučarska vozovnica, popusti pri obisku savne, bazenov in fitnesa, spust po adrenalinskem sankališču in prevoz s skibusom od Rogle do Zreč in nazaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.