Slovenija
65 ogledov

Želite spati kot tekmovalci šova Kmetija: Nov začetek?

spanje, kmetija Profimedias
NAGRADNA IGRA. Za nami je finale resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, kjer so tekmovalci spali na vrhunskih vzmetnicah Slovenske postelje iz konopljinih vlaken.

V veliki nagradni igri bomo izžrebali dva srečneža, ki bosta domov odpeljala prav to obnovljeno vzmetnico podjetja Slovenska postelja.

Ležišče iz konopljinih vlaken je tako posebno zaradi številnih blagodejnih vplivov konoplje na naše telo. Njihovi strokovnjaki opisujejo, da je struktura takšnega ležišča optimalna, med našim spancem uravnava temperaturo in skrbi za primerno lego telesa.

Slovenska postelja | Avtor: Slovenska postelja Slovenska postelja
Odporna proti pršicam

“Konoplja je primerna pri težavah z alergijami, ker je odporna proti pršicam, plesnim in bakterijam,” pojasnjujejo v podjetju Slovenska postelja. Poleg tega ima takšno ležišče zelo visoko absorbcijsko sposobnost, hkrati pa se zelo hitro suši.  “Zaradi množice smol ter drugih naravnih učinkovin so konopljina vlakna izredno odporna proti bakterijam, plesnim in pršicam ... Takšno ležišče je najboljša izbira za ljudi z alergijami oziroma z občutljivo kožo in dihali,” pravijo.

Dobre absorbcijske lastnosti v kombinaciji z bakteriostatičnim delovanjem vlaken nevtralizirajo tudi neprijeten vonj potu ujetega v vlaknih.

Vse kar morate storiti je, da v spodnjem obrazcu odgovorite na nagradno vprašanje in stiskate pesti, da boste izžrebani. 

 

NAGRADNA IGRA JE KONČANA.