Magazin
339 ogledov

Ženi ni več do seksa

seks spolnost par prepir Žurnal24 main
Z ženo sva skupaj 14 let, seks pa je že dlje časa zelo rutinski. Želim si več nežnosti in predigre. Kako naj ji to dopovem?

Pozdravljeni! Moje ime je Dejan in star sem 33 let. Z ženo že 14 let živiva skupaj in zadnjih nekaj let je v postelji med nama vedno isto, prav nič se ne dogaja. Vse gre vedno po istem kopitu. Ona se uleže na trebuh – na, stari, zdaj se pa sprazni, če ti je do tega. V glavnem, prava beda, kar na bruhanje mi gre, sploh mi ni do takega seksa. Večkrat sem že odprl to temo, vendar se temu pogovoru izmika! Njen izgovor je, da samo tako lahko doživi orgazem. Čisto je pozabila na nežnost, predigro ... Vse skupaj pri nama traja 20–30 minut od A do Ž. Seksati pa zna samo takrat, ko je pod vplivom alkohola, takrat pa ni problema. A to je redko, saj drugače ne pije. V glavnem, poskusil sem vse, kar se da, da bi popestril spolnost med nama, pa nič ne zaleže. Meni ni do takega seksa. Kaj naj naredim? Razmišljal sem že, da tisto, česar ne dobiš doma, pač dobiš drugje, vendar bi mi to preveč tolklo na dušo, ker je v življenju še nisem prevaral. Vse, kar hočem, je seks, dober seks z mojo ženo. Kako naj ji to dopovem? Pa še to, seksava mogoče enkrat na mesec.

 

Potrebujete nasvet?

Vprašanja za dr. Ireno Rahne Otorepec pošljite na: svetovanje@zurnal24.si

Odgovor
Dragi Dejan! Ničesar ne vem o tem, kakšen je vajin odnos izven področja spolnosti, kjer stvari res niso v redu. Zakaj je žena nekako nezainteresirana za ljubljenje, ne vem, očitno ga jemlje zgolj kot izpolnjevanje dolžnosti, kjer da na razpolago svoje telo, pri tem pa se čustveno "odklopi". Če je med vama res takšna komunikacija, kot ste zapisali, jaz na takšen seks res ne bi pristala. Za spremembe v smislu kakovostnejše spolnosti pa morata biti zagreta oba. Poskušajte začeti pogovor z ženo preko nevtralnih, ne na intimnost vezanih področij. Dolgočasna in zgolj tehnična spolnost res ne prinaša zadovoljstva, ne vam, pa tudi njej ne. Tudi problem pomoči z uživanjem alkohola me napeljuje na misel, da vaša žena pri spolnosti ne more biti sproščena. Mogoče pa pri vajinih težavah niti ni odveč razmišljati o pogovoru s kvalificiranim terapevtom, če je med vama blokada komunikacije – o vajini spolnosti, problemih na tem področju, pa seveda tudi o željah in pričakovanjih.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.