Magazin
42 ogledov

Zimski čarobni dan

smučanje Shutterstock
Zimski čarobni dan vabi na smučanje – 29 evrov za vso družino.

Jutri boste lahko družine izkoristile sončno vreme in okrog 40 centimetrov kompaktnega naravnega snega tudi za obisk kranjskogorskega smučišča, saj se vam bo še posebno obrestovalo – v sklopu prireditve Zimski čarobni dan bo lahko za ceno ene smučarske vozovnice, to je 29 evrov, smučala vsa družina. Bodite pa pozorni na to, da akcija velja za največ pet ljudi, ki so si v ožjem sorodstvu – dva odrasla in tri otroke istih staršev, mlajše od 14 let. Vabijo pa tudi vse “nesmučarske” družine, saj bo vstop na prizorišče, kjer pričakujejo deset tisoč obiskovalcev, brezplačen.

Čarobni oder z Lino

Dogajanje se bo začelo ob 10. uri s poskočnim glasbenim programom v znamenju harmonike, čez dan pa se bodo zvrstili nastopi številnih znanih glasbenikov (Nuške Drašček, Brigite Šuler, Samuela Lucasa, Alenke Gotar, Line Kuduzović, Pustotnikov, Andreje Zupančič), plesne točke, raznovrstne delavnice, med njimi plesna in predstavitev capoeire, čarovniški triki čarodeja Tonija in zabavno-poučne igre na snegu.

Tudi otroška skakalnica

Med številnimi športnimi in drugimi dejavnostmi na snegu, kot so sankanje, tekaška in smučarska delavnica, zorbing ter delavnica izdelovanja snežnih skulptur, bodo za pogumnejše otroke posebno vznemirljivo doživetje tudi poleti čez otroško skakalnico s Francijem Petkom. Manj adrenalinsko, a prav tako zabavno pa bo streljanje z velikansko fračo. Za večino deklic bosta zanimivejši poslikava obraza in delavnica dobrodelnega izdelovanja origamija s Petrom Polesom. Otroci bodo spoznali tudi delo policistov na snegu ter z njimi smučali in se učili opozorilnih znakov, prav tako pa si bodo ogledali gasilski avto in delo gasilcev.

Komentarjev 1
  • MK 10:18 03.marec 2012.

    Adela Vuković / Kranjksa gora3. 3. 2012, 07:18Spoštovana novinarka (če to sploh si)!Ta tvoj članek nima ne repa ne glave. Z povečevalom iščem za katero smučišče se gre. Veš, v Sloveniji nimamo samo eno ...prikaži več smučišče!Slovnica ti je pa očitno kot Neslovenki preveč zapletena, da bi jo uporabljala skladno s pravili. Morda pa imate kakšno lektorico, da bi tvoj članek prebrala predenj ga objavite tako brez repa in glave.No, čop, čop hitro na delo in popravit članek.