Magazin
38 ogledov

Zmago Batina − mesar, ki prepriča

1/88
Žurnal24 main
Sinoči, v sredo, 2. decembra 2009, je bila v Špas Teatru premiera nove, vrhunske monokomedije Zmago Batina, mesar za vse večne čase.

V polni dvorani Špasovega domovanja v Kulturnem domu Mengeš se je zbrala množica navdušencev, ki spremljajo predstave najbolj obiskanega gledališča v Sloveniji in pa Zmaga Batine. Predstava je požela izjemen odziv občinstva, ki se je vseskozi od srca smejalo, na koncu predstave pa so z velikim navdušenjem ploskali obema tvorcema komedije, Bojanu Emeršiču in Marku Naberšniku.

Končno smo lahko Zmaga Batino spoznali v povsem drugačni luči, kot "človeka iz mesa in krvi", ki živi svoje življenje. Bojan v predstavi blesti kot neprekosljivi igralec in komik, predstava pa je dokazala, da lahko Zmago Batina zdaj prepriča prav vse!

Seveda pa smo na pogostitvi na premieri in na zabavi po njej lahko videli številne znane Slovence, ki so si prišli ogledat, kaj danes počne Zmago Batina, obiskovalci pa so prejeli priročno darilo – posebno Batinovo klobaso.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.