22 ogledov

Na Bešlića na Štajersko gredo ...

Crvena Jabuka
1/2
Arhiv organizatorja
Legendarni bosanski pevec Halid Bešlić bo ta mesec pri nas nastopil na kar treh koncertih. Ob gostih, prav tako legendarni pop zasedbi Crvena jabuka, mu boste lahko 24. februarja prisluhnili v Velenju, dan pozneje pa v Mariboru. Izžreballi smo štiri nagrajence ...

Vstopnico za koncert v Velenju prejmeta Lea K. in Sonja D., za koncert v Mariboru pa Sabina M. in Eldis S.. Čestitamo!

Vrhunski večer za ljubitelje prave bosanske glasbe, tako na področju narodno-zabavne kot tudi popularne glasbe, se v Rdeči dvorani v Velenju obeta 24. februarja in dan pozneje v Festivalni dvorani v Mariboru, kjer bo Halid Bešlić nastopil z gosti, zasedbo Crvena jabuka

Vsi koncerti predstavljajo ekskluzivne nastope pred izidom nove plošče, poleg njegovih ponarodelih uspešnic pa boste lahko slišali tudi nekaj novih skladb iz njegove bogate glasbene kariere. Kot vrhunski glasbeni umetnik je Bešlić, ki je leta 1979 izdal svojo prvo ploščo Singlovi, prejel številne glasbene nagradne in priznanja ter je član Združenja glasbenikov BiH.

Večer bodo s svojimi največjimi ljubezenskimi baladami začinili Crvena jabuka, ki so v 25. letih na svojih dvanajstih studijskih albumih posneli več kot sto pesmi, katerih rdeča ni je – ljubezen.

Cena vstopnice v predprodaji za koncert v Ljubljani znaša 22 evrov, na dan koncerta 27 evrov. V Velenju in Mariboru vas bo vstopnica v predprodaji stala 19 evrov, na dan koncerta pa 23 evrov.

Komentarjev 2
  • dusan72 22:33 07.februar 2012.

    crvenA jabukA / S crvenO jabukOcrvenI jabukI / S crvenIMI jabukIJe avtor prešprical kakšno uro SLO v OŠ ?

  • juventus1897 13:17 07.februar 2012.

    CRVENIMI JABUKI???? Wtf !!