11 ogledov

Na digitalno temnico gredo ...

State of Mind Arhiv SOM
Na tokratni Digital Dungeon z Nove Zelandije prihaja še en tandem, ki naših logov še ni obiskal – State of Mind. Ste med izžrebanci?

Brezplačno vstopnico dobijo Blaž M., Jan V. in Andraž S. Čestitamo!

Potem ko so Štirkino podzemlje že zavzeli Novozelandci The Upbeats in Bulletproof, k nam končno prihaja še tandem State of Mind, v postavi Patricka Hawkinsa in Stuja Maxwella.

Skozi njune igle, laserje in trde diske je preteklo ogromno frekvenc in dinamičnega, hitro šibajočega drum'n'bassa. Pozornost sta fanta vzbudila leta 2004, ko so jima njune glasbene izdaje, kot sta Real McCoy in Sun King, odprle vrata velikih založb Subtitles, Viper in drugih. S prvim albumom Take Control (2006) sta vkopala nov mejnik na poti, po kateri se iz drugega in lanskoletnega, tretjega albuma, Nil by ear, valijo tudi novejši zvoki. Skozi proces glasbenega delovanja sta ustanovila lastno založbo SOM music, že leta pa predvajata mednarodno radijsko oddajo Next Level.

Na Digital Dungeon prihajata s polno malho sveže ustvarjenih komadov, ob njima pa bodo za pekel digitalne temnice skrbeli še Telekinesis, povratnik Hose in Hedon. Na plesišču Bara vas bodo v svoji dubstep različici Dungeona pričakali Dot, Cookie, DubDiggerz in Spade.

Cena vstopnice do polnoči sicer znaša šest evrov, pozneje 10 evrov (študent/dijak/letak osem evrov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.