E-Life
30 ogledov

Na Dubiozo, Zablujence in SheEvo gredo ...

dubioza kolektiv, Promo
Festival Logaško Poletje bo Logatec zasedal od 24. avgusta do 2. septembra. Trem izžrebancem podarjamo po dve karti za veliki Rock koncert z Dubiozo Kolektiv, Zablujeno generacijo, SheEvo in drugimi. Ste med njimi?

 

Po dve brezplačni vstopnici prejmejo Laura D., Lana O. S. in Kristina M.. Čestitamo!

Desetdnevni študentski festival Logaško Poletje, ki se letos odvija že deveto leto, bo poleg številnih brezplačnih športnih, kulturnih, žurerskih dogodkov in aktivnosti za otroke ponudil tudi veliki Rock koncert.

V organizaciji Kluba logaških študentov bodo v Grajskem parku v Logatcu 25. avgusta ob 21. uri na glavnem dogodku festivala nastopili Dubioza Kolektiv, Zablujena Generacija, Eva Klinc - SheEva in lokalni bendi, večer pa bo sklenilo presenečenje.

Letošnje festivalsko dogajanje, ki ostaja na isti lokaciji kot pretekla leta, v prijetnem okolju Grajskega parka, bo 24. avgusta ob 21. uri v Hotedršici z brezplačnim koncertom odprla skupina Mambo Kings.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.