10 ogledov

Na Miltona Bradleyja gredo ...

MILTON BRADLEY Arhiv izvajalca
Zadnjo sredo v letu, 28. decembra, bo ljubljanska Štirka le dočakala dozo pravega tehna v novi sezoni, za katero bo zadolžen Milton Bradley. Z njim bo plesalo pet srečnežev. Ste med njimi?

Brezplačno vstopnico so si priklikali Staša Lazički, Tomaž Furdi, Daša Kastelic, Nežka Mekota in Linda Žagar.

Nemški DJ veteran Milton Bradley prihaja na obisk iz najbolj temačnega berlinskega studia, v katerem preteklih nekaj let zlaga globoke tehnikalije, polne svinčene atmosfere in ledene psihoze. Njegova založba Do Not Resist The Beat je favorit legendarne ploščarne Hardwax, nedavno pa je Milton zarezal tudi v vroči londonski imprint Perc Trax in deep techno referenco Prologue. Bradley redno izdaja vinile šele zadnja tri leta, zbira pa jih že od sredine 80-ih, ko se je prek Acid Housea odbil na Miami Bass in preko dub-tech klasicizma v "dunkel techno erster klasse."

Stari maček Bradley je od preteklega leta rezident DJ ultra fine berlinske party serialke Grounded Theory, pognal pa je tudi gotsko techno podzaložbo s kataklizmičnim imenom The End Of All Existence, ki ustrezno obeležuje nov začetek za trojico, združeno v zasedbi Ago Tela ...

Cena vstopnice do polnoči sicer znaša šest evrov, pozneje pa vas bo stala osem evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.