21 ogledov

Na zaljubljeni SPArty gredo ...

SPArty
1/3
Eva Klevska
Če nimate ideje, kaj bi svoji boljši polovici podarili za valentinovo, je odgovor na dlani. Pripravite ji nekaj posebnega in ji ponudite mešanico zabave, razvajanja in sprostitve, ki jo 11. februarja prinaša prvi Valentinov SPArty. Štirim izžrebancem podarjamo po eno vstopnico. Ste med njimi?

Na valentinovem SPArtyju se bodo razvajali Katja Cajnko, Tadeja kočevar, Dušan Gornik in Biljana Stojanović. Vsak prejme po eno vstopnico. Čestitamo!

Pozabite na vrtnice in plišaste medvedke ter svoji srčni izbranki oziroma izbrancu za spremembo podarite izkušnjo, ki je ne bosta pozabila. Valentinov SPArty, najbolj moker žur, bo 11. februarja gostil Wellness Orhidelia v Podčetrtku.

Delite svojo ljubezen in valentinovo doživite v družbi ekipe a la fetish in izbranih umetnikov. Vaše čute bodo razvajali didžeji, med drugim Virgin Helena, Alex Cvetkov in tandem Danza Macabra, pa tudi plesni in akrobatski performerji ter spretni barmani.

In ne pozabite, zabava je kajpak primerna tudi za samske, saj v ambientu čutnih SPArtyjev rada preskoči marsikatera iskrica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.