22 ogledov

Najbolj seksi Avstralka

Emily pravi, da se ji ni še nihče uprl. Dokaj nenavadno.
1/27
Žurnal24 main
Moški nimamo nič proti, da si Emily Scott, ki je bila izbrana za najbolj seksi Avstralko, služi denar z manekenstvom. Poleg tega pa je tudi odkritosrčna, ko beseda nanese na seks. Kako ne bi vznemirjala domišljije?

Vroča Emily je med drugim znana tudi po vlogi v spotu Robbieja Williamsa za pesem Rock DJ, pozornost pa privlači predvsem s svojo postavo. Krasila je že mnoge moške časopise, za medije pa je poleg oblin razkrila že kar nekaj pikantnih podrobnosti. Sebe v seksu na lestvici od ena do deset ocenjuje z osem. Pravi, da so porniči lahko zdrav del razmerja, in priznava, da je že gledala posnetke, na katerih je seksala, vendar ni bila popolnoma zadovoljna z izvedbo. ''Ko to počneš, misliš, da si na ravni pornozvezde, ko pa se gledaš na posnetku, si veliko bolj kritičen. Vedno lahko nekaj storiš bolje,'' je samokritična Emily in dodaja, da je trojček lahko dober ali slab, odvisno od sodelujočih.

"Seks lahko traja 30 sekund"
Kar se tiče trajanja seksa, Emily res ni zahtevna: ''Lahko traja 30 sekund, samo da je dober,'' pravi in pristavi, da ima rada tudi šeškanje in vezanje, ampak v blagi obliki.

Seksi cunjic pa ne nosi zgolj "poslovno", ampak tudi v zasebnem življenju. ''Imam polne škatle spodnjega perila in seksi uniform. Mora jih biti kakšnih dvajset. Oblačim se glede na razpoloženje, uniforma šolarke ali medicinske sestre pa je vedno zadetek v polno. Z njima ne moreš zgrešiti,'' svetuje. Partnerja rada preseneti gola in v visokih petah.

"Pošlatala" bi dojke Michelle Marsh
Po njenem mnenju ima najboljše prsi v svetu šovbiznisa Michelle Marsh: ''Njene prsi so spektakularne. Videla sem jo v živo, a je bila žal oblečena. Mislim, da bi se jih želela dotakniti,'' razkriva Emily. Vsaj razume, kako se šele počutimo moški.

Njene odkritosrčnosti s tem še ni konec. Na telesu so ji najbolj všeč nožni prsti, pa tudi na splošno je več kot zadovoljna s svojim videzom. Ceni predigro in obožuje masažo. Najbolj pa jo vzburja, ko jo moški poljubi na vrat, saj je to najboljši občutek na svetu.

Atraktivna Emily še meni, da je seks najboljši na začetku razmerja, priznava tudi, da rada flirta in da še ni srečala moškega, ki bi se lahko uprl njenim čarom. Verjamemo ji od prve do zadnje besede.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.