44 ogledov

Osem stvari, ki jih moški opazijo

Zaljubljen vohun? Žurnal24 main
Moški in ženske se razlikujejo v mnogih malenkostih, pa tudi v tem, kako vidijo svet okoli sebe. Ženska bo opazila, ali ima moški urejene nohte in roke, moškega pa zanima celoten paket.

Ne glede na to, ali boste prišle na zmenek v teniških copatah ali visokih petah, bodite pozorne na nekaj "majhnih" stvari.

1. Kaj naročite v restavraciji
Zabloda je, da moški pričakujejo, da boste jedle kot ptičke, čeprav v hollywoodskih filmih vidijo izključno ženske, ki živijo na solatah in vedno zavrnejo posladek. Ne da bi se ozirale na to, kaj mislite ali želite od moškega, ki vam sedi nasproti, naročite tisto, kar je na jedilnem listu videti najprivlačnejše. Pa čeprav solato.

2. Kako ste oblečene na prvem zmenku
Ni treba zapraviti vseh prihrankov za dragocen kos znanega oblikovalca. Povprečen moški ne razlikuje Prade od Mure. Če mu je všeč, kar je pod kostimom, je obleka samo bonus.

3. Kako ste naličene na prvem zmenku
Ženske na prvi zmenek pogosto pridejo takšne, kot jih moški še nikoli prej ni videl. Ne popolnoma prepoznavne. Moški seveda razume, da ste se hotele potruditi posebej zanj, ampak če ste mu bile vseskozi všeč brez živobarvne šminke in črnega laka, obstaja verjetnost, da ste mu zdaj manj.

4. Kako dišite
Ženska mora vedno dišati diskretno in privlačno. No, kar je privlačno vam, ni nujno tudi njemu, zato se ne kopajte v oblakih parfuma. Na telesu nadišavite nekaj strateških točk. Do izraza bodo prišle ob pravem trenutku.

5. Ali rade govorite o svojih izločkih in prebavi
Saj je človeško, ampak koliko se znojite, kako počasno prebavo imate in kako si pomagate z donatom, niso ravno prvorazredne teme in ne zbližujejo. So izjeme, ampak izjema je tudi dobitek na lotu.

6. Ali cenite kavalirstvo in imate manire
Tako kot se ženske za zmenek rade uredijo, moški radi zapeljujejo s kavalirskimi gestami. Moški ceni to, da ženska opazi, da ji želi sleči plašč ali odmakniti stol, ne pa da urno zavije okrog mize. Počutil se bo staromodno, ceneno in malce trapasto. In če ne boste sneli rokavice, ko se boste predstavili, bo prav tako opazil. Pa tudi mlahav stisk mrzle in vlažne roke.

7. Ali nenehno preklinjate
Moški več ali manj zmerno preklinjamo. Če to zelo zmerno počne tudi ženska, ni moteče, sploh če uporablja nedolžnejše izraze (strela debela, sveta Marjeta, Marička …). Kakršnikoli vulgarizmi so pri povprečno vzgojenem moškem precej odbijajoči. Če zna ženska mnenje podkrepiti z izvirno mornarsko kletvico ob pravem trenutku, pa deluje celo seksi. Pravilom se je torej treba prilagoditi.

8. Ali so podložene
Če ste moškemu všeč, so mu tudi vaše prsi. Vendar pa bo opazil, če nosite podložena ramena, in se bo spraševal, ali je tudi nedrček podložen. Res pa je, da razočaranje v trenutku, ko bo imel priložnost ugotoviti razliko med prevaro in dejanskim stanjem, ne bo usodno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.