Pod streho > Nepremičnine
28248 ogledov

Noro: 650 evrov za sobo, stroški niso všteti v ceno

denar bankovci Profimedia
Kuhinjo si boste delili z osmimi sostanovalci.

Da so cene nepremičnin v Ljubljani še vedno na rekordni ravni, dokazuje tudi oglas, ki smo ga zasledili v skupini "Marketplace Slovenija" na facebooku. Najemodajalci v hiši oddajajo "veliko, svetlo" sobo, primerno za dve ali tri osebe, a le do 1. junija prihodnje leto. Za celotno sobo boste odšteli 650 evrov na mesec, stroški pa znašajo še dodatnih 25 evrov na osebo. Potreben bo tudi polog varščine v višini ene najemnine, hišni ljubljenčki pa niso dovoljeni.

V hiši je sicer še šest takšnih sob, skupno pa po navedbah najemodajalcev v hiši prebiva devet oseb, kot trdijo, gre večinoma za študente in mlade zaposlene. Delijo si eno samo kuhinjo, dve kopalnici in dve stranišči, obljubljajo pa jim "veliko dnevno sobo in teraso", brezplačno parkirišče pri hiši in WiFi. 

Če mislite, da gre za hišo v centru Ljubljane, ste se zmotili - lokacija je namreč ulica Spodnji Rudnik ...

Soba za 650 evrov | Avtor: Facebook Facebook
dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • h4ck3r 10:32 17.oktober 2022.

    Povpraševanje narekuje ceno, sicer bi pa bilo zanimivo videti, koliko ti najemodajalci dejansko plačajo davka od najemnin. Ko sem bil še sam študent, sicer že lep čas nazaj, je bilo dejansko prijavljenih okoli 20%. Sam in še 3 sostanovalci smo ...prikaži več živeli v "prazni" hiši. :D

  • albert6 17:32 16.oktober 2022.

    Aristokrati v vladi pa NIČ

  • Slavko Krizman 17:14 16.oktober 2022.

    bedak je tisti, ki plača....ne ponudnik...

Sorodne novice