Pod streho
1338 ogledov

Nova priložnost na ZPS: Skupinski nakup kaminskih peči na pelete

Peleti Shutterstock
Na Zvezi potrošnikov Slovenije že zbirajo prijave za skupinski nakup kakovostnih kaminskih peči na pelete. Zainteresirani bodo o ponudbi obveščeni v začetku septembra, takrat naj bi bili možni tudi prvi nakupi in montaže kaminskih peči.

Potem, ko so na ZPS zaključili kampanjo skupinskega nakupa klimatskih naprav, želijo zdaj potrošnikom omogočiti čim boljše pogoje nakupa kaminskih peči na pelete»Tudi tokrat si bomo prizadevali zagotoviti za potrošnike čim boljše pogoje nakupa in čim bolj kakovostno storitev, vključno s strokovno (osnovno) montažo, ki je nujna za učinkovito in okolju prijazno delovanje kaminske peči.« je povedala Breda Kutin, predsednica Zveze potrošnikov Slovenije,

V skupinskem nakupu bodo na voljo le tiste kaminske peči na pelete, ki so dosegle dovolj visoko oceno na testu potrošniških organizacij. Tudi tokrat, tako kot v primeru klimatskih naprav, ponudba zato ne bo vključevala cenenih modelov. 

Kaminske peči, ki jih bodo ponudili so preverjeno učinkovite in varne, njihova uporaba je bolj preprosta, predvsem pa zaradi popolne avtomatizacije zgorevalnega procesa in posledično visokih izkoristkov manj onesnažujejo okolje, zagotavljajo na ZPS.

Datumi, ki jih morate poznati: 

  •        Od 5. avgusta 2019: začetek zbiranja spletnih prijav za sodelovanje v skupinskem nakupu. 
  •        Začetek septembra 2019: prejem elektronske pošte z informacijo o ponudbi skupinskega nakupa in navodili za izvedbo nakupa. 
  •        Do 15. oktobra 2019: ob odločitvi za nakup kaminske peči na pelete po pogojih skupinskega nakupa registriran uporabnik opravi nakup pri ponudniku. Po tem datumu nakup po pogojih skupinskega nakupa ni več mogoč. 

Pri skupinskem nakupu lahko sodelujejo vsi potrošniki, ki želijo na območju Republike Slovenije v svojih prostorih namestiti in priključiti kaminsko peč na pelete. Prijavijo se lahko vsi, tudi tisti, ki niso člani ZPS, le prijavo morajo oddati na spletni strani www.SKUPINSKInakupZPS.si.

S prijavo potrošniki niso zavezani k nakupu, je pa pogoj za prejem ponudbe in za pridobitev pravice do nakupa kaminskih peči na pelete po pogojih, doseženih v okviru skupinskega nakupa. ZPS možnost nakupa in prve montaže načrtuje že septembra 2019. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice