Popotnik
4626 ogledov

Američani tako pohvalili Slovenijo

Kolesarjenje po Brkinih A. Š.
Iz Slovenske turistične organizacije poročajo o ponovnem uspehu naše turistične ponudbe ...

"Severno ameriški spletni portal Bike Rumor, ki mesečno doseže več kot 1.000.000 kolesarjev po vsem svetu in velja za vodilni medij na področju kolesarskih tehnologij, je v sklopu študijske ture po Sloveniji pripravil obsežno video reportažo in članek, ki predstavljata Slovenijo kot zeleno destinacijo za aktivne počitnice z družino," sporočajo s Slovenske turistične organizacije. 

Pojasnjujejo, da ima Bike Rumor na družabnih omrežjih več kot 300.000 sledilcev (Facebook: 221.134; Twitter: 65.527; Instagram: 44.100) ter izjemen globalni doseg na angleško govorečih trgih Severne Amerike, Evrope in Azije.

V času obiska Slovenije sta novinarja spletnega portala Bike Rumor obiskala Ljubljano, Bled, Bohinj, Kranjsko Goro, Bovec, Postojno in Postojnsko jamo, Vipavo, Škocjanske jame in slovensko obalo, ravno v času, ko je tam potekal IronMan.

STO

“Z lego na križišču severne, južne in centralne Evrope, Slovenija združuje najboljše. Izjemna hrana, vina, kolesarske poti, jame in gradovi ter dih jemajoča pokrajina,” so zapisali pri Bike Rumor: “Slovenijo smo doživeli tako na kolesu kot tudi brez. Vse, kar vam lahko rečemo, je: prinesite svoje kolo. Vzemite s seboj svojo družino. In vrečko spominskih kartic za fotoaparat, ker Slovenija bo napolnila vse!”

Celoten članek Where To Ride: A gravel bike adventure in Slovenia je na voljo tukaj.

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • dare326 08:58 28.november 2019.

    Ni res, lažeš in za laži bi moral odgovarjati.

  • Avatar Leon
    Leon 10:08 23.november 2019.

    Glede kolesarstva niste zapisali,da je v Sloveniji dovoljeno vse kar ni izrecno prepovedano in v interesu kaste . Free down hill in vožnja čez pašnike , vinograde ........torej idealno za eko teroriste ,ki brez kazni uničujejo lepo deželo .