Popotnik
981 ogledov

Blato, adrenalin in hudi avti

Slovenija OffRoad 2018 v Radovljici
1/14
M.Mr.
V nedeljo so se v gramoznici Graben na obrobju Radovljice zbrali ljubitelji adrenalinske vožnje s terenskimi vozili.

Med gledalci te tekmovalno-adrenalinske prireditve je bilo tudi ogromno otrok in pasjih prijateljev, ki jih blato ni motilo. Prav takšna atraktivna tekmovanja na prostem so lahko odlična priložnost za družinsko ali prijateljsko druženje, kjer si privoščite “nezdravo” nedeljsko kosilo in prehodite nekaj kilometrov.

Slovenija OffRoad 2018 v Radovljici | Avtor: M.Mr. M.Mr.
Na začetku smo pri hoji po blatnem prizorišču premišljeno izbirali pot, da bi ostali čisti. Nenadoma je deklica v visokih gumijastih škornjih skočila v lužo in poškropila množico okrog sebe. Vsi smo prasnili v smeh, nihče se ni jezil. Blato je namreč privlačen del prireditve, v njem smo čez čas uživali čisto vsi.

Verjamem, da so čisto vse obiskovalce najbolj najvdušili avtomobili. Med njimi smo srečali mnogo starih predelanih avtomobilov, ki niso bili nič manj privlačni od dražjih in novejših različic.

Tekmovanja so se udeležili tako ljubitelji počasne in umirjene vožnje po blatu, jezercih in skokih, ter tisti, ki so se na trenutke “razdivjali” in poželi veliko vzdihljajev s strani publike.

Na koncu smo bili blatni tako obiskovalci kot udeleženci, izlet pa je bil kljub nekoliko deževnemu vremenu popoln. Mi bomo rezultate tekmovanja, še nekaj fotoutrinkov in intervju z organizatorjem objavili jutri.

Slovenija OffRoad 2018 v Radovljici | Avtor: M.Mr. M.Mr.

Komentarjev 2
  • Avatar čavez
    čavez 07:31 13.marec 2018.

    In kje je kakšen hud avto?