Popotnik
2991 ogledov

Brezplačno bivanje v hotelih v zameno za usluge

hotel soba počitnice Shutterstock
Mednarodna pobuda Barter Week omogoča lastnikom hotelov, da ponudijo gostom brezplačno bivanje v zameno za njihovo znanje in pomoč.

V pobudo je vključenih več kot 600 hotelov in ponudnikov prenočišč po vsem svetu, pobuda pa bo trajala od 18. do 24. novembra. Lastniki prenočišč tako lahko objavijo svoje želje, na katere se morebitni gostje prijavijo in izkoristijo brezplačne počitnice.

Na spletnem mestu namenjenem dogodku, boste našli telefonsko številko vseh sodelujočih prenočišč, ki so pripravljena odpreti svoja vrata po načinu menjave. Razvrščeni so po državi in ​​po želji gostitelja. Ko izberete prenočišče, ki vas zanima, se obrnite nanje prek  obrazca na strani, ki ga pridobite z brezplačno registracijo. Tako se začnete z upravljalci izbranega prenočišča dogovarjati, dokler ne sklenete dogovora. Če ponudnik prenočišča nima objavljenega seznama želja, mu lahko sami ponudite svoje usluge in jih bo morda sprejel. 

Med lastniki je en punudnik tudi slovenski, zelo razveseljujoča novica za Slovenke in Slovence pa je, da je kar 400 ponudnikov iz sosednje Italije.

Mnogi sicer iščejo druge apartmaje po svetu, nekateri pa iščejo strokovnjake za fitnes, pomoč pri izgradnji lesene hišice, stenske dekoracije, fotografe, različne blogerje in še in še.

Rim, Italija | Avtor: Jackie Ellis / Alamy / Profimedia Jackie Ellis / Alamy / Profimedia

Tako imate nastanitve tudi na Kubi, v Mehiki, v Južni Afriki, Španiji, Grčiji, Braziliji in tako dalje.

Kuba | Avtor: Barbara Barbič Barbara Barbič

Pobrskate lahko na uradni strani projekta TUKAJ.

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Garsimella
    Garsimella 23:39 08.november 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com