Popotnik
1229 ogledov

Ja, tudi v Sloveniji lahko spite v krošnjah!

Bivanje v krošnjah
1/5
Facebook/Bivanje v krošnjah
Odlična ideja za romantičen izlet.

Naše misli so zaradi hude zime, ki jo imamo letos, odtavale na lepše – tja nekam v pomladne oziroma poletne noči, ko nam družbo delajo le črički in zvezde na nebu. Če ste med tistimi ljudmi, ki si želijo romantičnega pobega z vašo najljubšo osebo, je spanje v krošnjah kot nalašč za vas.

Ideja bo všeč tudi vsem tistim, ki so gledali film o Petru Panu iz leta 1991. V uspešnici, kjer je glavno vlogo prevzel izjemni Robin Williams, je tudi scena, kjer otroci na ogromnem drevesu spijo, vsak v svoji postelji. Se je spomnite? To lahko doživite tudi vi!

Bivanje v krošnjah | Avtor: Facebook/Bivanje v krošnjah Facebook/Bivanje v krošnjah
Bivanje v krošnjah si lahko v Vačah pri Litiji privoščite v dvoje, lahko pa s prijatelji. Na voljo sta dve različni možnosti: bivanje v viseči postelji ali bivanje na platoju. 

Bivanje na platoju omogoča spanje dvema do šestim osebam. Plato je pritrjeno na drevesno steblo visoko v krošnjah. Bivanje v viseči postelji pa omogoča spanje dvema osebama. Postelja je velika 135 × 210 centimetrov. Dostop do nje pa je mogoč le z vzpenjanjem po plezalni poti.

Doživetje, ki ga zagotovo ne boste pozabili, in izjemna ideja za darilo prijatelju, ki praznuje 'okrogel' rojstni dan ali za vašo ljubljeno osebo, za romantičen pobeg.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.