Popotnik
3144 ogledov

Kje bodo javna silvestrovanja in najboljši koncerti

silvestrovanje Anže Petkovšek
Ste se že odločili, kje boste pričakali leto 2020? Po številnih slovenskih mestih bodo brezplačna javna praznovanja.

Spored silvestrovanj v središču Ljubljane bo dovolj raznovrsten, da bo primeren za ljudi vseh okusov in starosti, obljubljajo organizatorji. Ob polnoči bo ognjemet z Ljubljanskega gradu osvetlil nebo nad Ljubljano in oznanil pričetek novega leta, silvestrovanje se bo pričelo ob 21. uri. 

Na Kongresnem trgu nastopajo: Kingstoni in Luka Basi, na Trgu francoske revolucije Omega Sun, Alo!, Stari, Srd in Niet, na Mestnem trgu Špičikuc Orchestra in Neisha, na Pogačarjevem trgu pa Ansambel Ceglar, Fredi Miler, Come Back Band.

Ljubljana za božič | Avtor: Profimedia Profimedia

Odštevanje v mestnih občinah

"Silvestrovanje v Mariboru je edinstveno doživetje v starem mestnem jedru, na največjem slovenskem trgu, Trgu Leona Štuklja," opisujejo v Turizmu Maribor. Program, ki se bo začel ob 21. uri, bodo popestrili Groovocado in Big Foot Mama.

V Novi Gorici bo brezplačno silvestrovanje v šotoru na travniku pred občino, kjer bodo nastopili Nina Pušlar in skupina Big Ben, ki bo po mnogih letih ponovno stopila skupaj na oder in razveselila množico s svojimi uspešnicami. 

Nova Gorica | Avtor: MONG MONG

V Kopru bo silvestrovanje v Taverni Koper s skupino Rock Partyzani. V Novem mestu bodo vstop v 2020 pričakali na Glavnem trgu, kjer bodo nastopili domači Mrfy in vedno zabavna Nuša Derenda z bandom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateja Trlep (@matejatrlep) on

V Celju bo otroško silvestrovanje ob 12.uri v Pravljični deželi na Glavnem trgu z dedkom Mrazom, silvestrovanje na Krekovem trgu s skupino Mambo Kings se bo začelo ob 22. uri.

V Kranju se bodo na Glavnem trgu od starega leta poslovili skupaj z legendarno skupino Victory.

Velenje ponuja letos otroško silvestrovanje na Titovem trgu z dedkom Mrazom že ob 18. uri, na Titovem trgu s skupino Pop Design pa ob 22. uri. 

V Slovenj Gradcu bo silvestrovanje na prostem s skupino DWAJG na prireditvenem odru na Glavnem trgu od 22. ure dalje.

V središču Murske Sobote bo silvestrska zabava s skupino Blue Planet in ognjemetom.

Tudi na Ptuju pripravljajo posebno silvestrovanje za otroke, tradicionalni družabni praznični dogodek za najmlajše v starem mestnem jedru bo ob 11. uri. Silvestrski večer bo v starem mestnem jedru ob 22. uri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎄❄️🎉🎁A festive Christmas atmosphere in the oldest Slovenian city full of new experiences.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Photo: 📸 @stanc.eos⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Do you want to be featured next? Tag us with @ptuj_info or use the hashtag #exploreptuj. 😎⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ __________________________________________________⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ptuj #slovenia #ifeelslovenia #slovenialovers #geoslo #exploreptuj #visitptuj #igslovenia #sloveniawonders #loveslovenia #slovenia_ig #slovenia🇸🇮 #slovenia360 #beautifulslovenia #topsloveniaphoto #kampadanes #nasvetzaizlet #thisisslovenia #wonderful_places #travelmore #travelholic #travelislife #travelbug #wanderlust #prettylittlecities #speachlessplaces #mylpguide #travelanddestinations #mybestcityshots

A post shared by Ptuj Info (@ptuj_info) on

Pestro dogajanje v mestnih središčih

V Ajdovščini se bo dogajanje začelo na grajskem obzidju ob 22. uri, tu boste najdaljšo noč v letu preživeli s skupino Calypso z gosti.

Silvestrovanju se lahko pridružite v Piranu na Tartinijevem trgu, kjer bodo nastopili Samuel Lucas & The Groove Station ter DJ Andrian Roy & Iztok Gustinčič.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lahko noč, Piran #piran#piranbynight#slovenia🇸🇮 #ifeelslovenia #sloveniancoast #lahkonocpiran #

A post shared by Katja Jež (@jezkatja) on

V Podčetrteku bo otroško silvestrovanje na drsališču pri OŠ Podčetrtek z začetekom ob 16. uri, silvestrovanje z Ansamblom Ljuba Užmaha se prične ob 22. uri.

Na Bledu lahko vstop v novo leto pričakate na jezerski promenadi, veselje se začne b 22. uri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bled at night. 🌙 Thanks @carmine__v_ for sharing your photo with #lakebled.

A post shared by Bled, Slovenia (@bledslovenia) on

Silvestrovanje se bo ob isti uri odvijalo tudi pred gasilskim domom PGD Rogaška Slatina z ansamblom Slovenski zvoki.

V Slovenskih Konjicah bo silvestrovanje na Mestnem trgu z Original Pohorci, prav tako z začetkom ob 22. uri.

Javna silvestrovanja na prostem bodo še v središču Bovca, v mestnem jedru Brežic, na plaži Krvavec v Cerkljah na Gorenjskem, silvestrovanje z Veselimi Begunjčami bo na tržnem prostoru Domžale, v Izoli bo praznovanje v Lonki, v Kamniku se boste lahko veselili z Ansamblom Poljanšek na Glavnem trgu. 

Kočevje bodo v novo leto ponesli Čuki, veselo bo tudi v središču Kranjske Gore, v Krškem, Lendavi, Ljutomerju, v Moravskih Toplicah bo silvestrovanje s skupino Blue Planet. V Postojni bodo odštevali na Titovem trgu, v Šentjurju na ploščadi pred občino, v Tržiču v atriju občinske stavbe, v Škofji Loki bo nastopila skupina Duble Truble, v Žalcu pa skupina Happy Band. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lepo okraseno moje srednjesolsko mesto.#citycenter #newyeariscoming

A post shared by Look Son (@look_sonix) on



anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 10
  • epabli 06:18 26.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • preqnitem 03:48 26.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • irteopa 01:18 26.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks