Popotnik
5829 ogledov

Prevoz do Benetk? Na trgu nova alternativa ...

Nomago Nomago
Skupina Nomago konec julija uvaja direktno linijo med Ljubljano ter letališčema v Benetkah in Trevisu.

Shuttle bus bo od 26. julija petkrat dnevno povezoval Ljubljano z letališčema v Trevisu in Benetkah. Vozovnice bo mogoče kupiti prek posebne spletne platforme oziroma v primeru prostih sedežev neposredno pri šoferju. Začetna promocijska cena enosmerne vozovnice za vožnjo do konca leta, ki bo kupljena do 1. septembra, je devet evrov. Redna enosmerna vozovnica bo nato stala 18 evrov.  

Nomago zagotavlja fiksen urnik s petimi vožnjami dnevno v eno in v drugo smer. Iz Ljubljane proti Benetkam ob 2.00, 5.00, 8.45, 11.10 in 14.30. Iz Trevisa v smeri Ljubljane pa ob 7.00, 10.00, 14.45, 19.30 in 22.45. Čas vožnje je predvidoma tri ure in 40 minut. 

Vozovnica vključuje brezplačno prtljago. Avtobusi imajo po obljubah Nomaga brezplačno wi-fi povezavo, električne vtičnice. Obljubljajo tudi 24/7 pomoč strankam.

V novo podjetje in blagovno znamko Nomago so združena podjetja Izletnik Celje, Avrigo Nova Gorica in Promet Mesec. Do konca leta 2018 pa se naj bi pridružila še AP Rižana in agencija STA potovanja. V prihodnje želijo vzpostaviti povezave do vseh pomembnih letališč s pristanišči in pomembnimi kraji od Benetk do Dubrovnika.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.