Popotnik
688 ogledov

Robin HUD festival bo to soboto, 10. junija ob 10.00

Robin HUD festival
1/4
Robin HUD festival
Festival v organizaciji Radia Robin bo otrokom ponudil pravljični svet s pravljičnimi deželami in odličen program na odru, kjer bosta tudi Challe Sale in težko pričakovana predstava!

V Novi Gorici bo, po letu dni, spet potekalo druženje pod klobukom prijateljstva. V deželi prijateljev si bosta roko podala Robin HUD festival in Festival za ljubitelje živali. Robinov festival bo tudi letos postregel s pravljičnimi deželami, v katerih se bodo otroci potopili v svet domišljije in čarobnosti, svet, kjer so koraki lahkotnejši.

In ker je pesem tista, ki združuje in navdihuje, bo letošnji Robin HUD festival postregel z bogato bero najrazličnejših ljubiteljev petja pod in na odru.

Že ob 10. uri nam bodo v sklopu uradnega odprtja festivala zapeli učenci OŠ Milojke Štrukelj iz Nove Gorice, združeni v otroški pevski zbor Ledine, ki šteje več kot 80 učencev prve triade. Brez Cici himne ne bo šlo, peli pa bodo tudi o prijateljstvu in sreči. Takoj za tem bo na odru stal Challe Sale, ki bo prisotne na koncertu v Borovem gozdičku povabil na meet&greet pred mestno palačo.

Robin HUD festival | Avtor: Robin HUD festival Robin HUD festival

Po animirani otroški predstavi Čarovniška abeceda, bodo oder zavzeli mladi talenti, osnovnošolski učenci, ki se nam bodo pridružili z različnimi popevkami in pričarali pravo festivalsko vzdušje. Na tokratnem festivalu, v sklopu otvoritvene slovesnosti se nam bo predstavilo tudi PLESNO ŠPORTNO DRUŠTVO DUO KAMIKAZETE.

Na dogodku pa bomo tudi dobrodelni. Pahorjeva katrca gre na svojo naslednjo dobrodelno pot. Od občine do občine. Od župana do župana. Od srca do srca. Za Urbana. Za tetraplegike. Za otroke. In odrasle. Za Slovenijo. V svoji tretji dobrodelni akciji bo obiskala tudi naš festival. Z nami bodo lastnik katrce, mama Urbana in mali Urban. Imeli bomo knjigo podpisov, kamor se bodo ljudje lahko podpisali in z donacijo podprli Urbana.

Robin HUD festival | Avtor: Robin HUD festival Robin HUD festival

VSTOP PROST!

Ob glasbi, dobrodelnosti in pozitivnem vajbu bomo prijateljstvo še bolj utrdili, kajne? V poletje pa odšli polni lepih spominov in dogodivščin, ki jih družno ponujata Festival za ljubitelje živali in Robin HUD festival.

Še oklevate? :)

Komentarjev 2
  • Avatar Jud_Süß
    Jud_Süß 11:10 10.junij 2023.

    Koga briga en čapac

  • Kmodri 19:45 09.junij 2023.

    Priporočam mu nastop v Polju...tam se bodo le pacienti smejali!