Popotnik
2384 ogledov

S supom na ogled mesta, toda … Kje?

sup
Si želite razgleda okolice med tem ko vi stojite na vodni gladini? Za vse, ki so malce bolj športnega duha, priporočamo izlete v kraje, kjer si lahko izposodite tudi sup.

Supanje?

V zadnjih treh letih se je tako imenovanje supanje tudi pri nas zelo razširili. Pa veste, kaj sploh je supanje? Kratica »SUP« kakor imenujemo desko, na kateri »supamo« izhaja iz angleške razlage »stan-up paddling«, kar pomeni veslanje v stoje.

Kam v Sloveniji na sup izlet?

Ljubljana: Vsako sredo se lahko v dopoldanskih ali popoldanskih urah odločite za ogled naše prestolnice s čisto nove perspektive. Izlet s supom po Ljubljanici stane 39 evrov, v ceno pa je vključena izposoja opreme, fotografiranje in spremstvo inštruktorja.

Most na Soči: Ponujajo dva programa – SUP tečaj in izlet s supom. Sup izlete po Soči organizirajo vsako drugo soboto. Tečaj stane med 50€ in 60€, izlet pa 10€ do 30 €.

 

A post shared by Anja Perše (@anjaperse) on

Mariborski Lent: Tudi štajersko prestolnico si lahko ogledate z druge pespektive in 'zajahate' sup na Dravi. Cena za odrasle je 35€, za otroke 25€.

 

A post shared by Simon Veberic (@simonveberic) on

Zbiljsko jezero: Ko si Ljubljančani zaželijo vikend kavice ob vodi, se velikokrat odpravijo na Zbilje. A da ne bi vsak vikend samo posedali ob skodelici kave, se odločite za supanje po Zbiljskem jezeru. Cena za odrasle je 15€, za otroke 10€.

 

A post shared by Urska Jeraj (@urskajeraj) on

Komentarjev 1
  • Matilda_Mattner 13:50 02.julij 2018.

    Google zdaj plačuje mesečno spletno delo na domu od $ 26385 do $ 36271. In sem zaslužil prvi mesec v višini 28593 $ in 34602 $ v zadnjem mesecu. Sem redno univerzitetni študent in to delo opravljam le v mojih ...prikaži več delih samo za 14 do 16 ur na teden. Vsakdo lahko dobi to delo zdaj, tako da odprete to spletno mesto v brskalniku in nato sledite navodilomm za branje. ●●●● ❥❥❥ ❥❥❥❥ www.WebJob8.Com