Popotnik
524 ogledov

Dober način, da povabimo bogate Američane

Osojnica Bled
Slovenija kot odlična destinacija v segmentu butičnih in luksuznih potovanj za ameriške in ostale goste članov združenja Virtuoso ...

"Med 4. in 8. novembrom v Benetkah v Italiji poteka letno srečanje Virtuoso Chairman's Event, ki se ga udeležuje med 180 in 200 izbranih ključnih odločevalcev uglednega združenja Virtuoso," so sporočili s Slovenske turistične organizacije (STO).

Grad Štanjel Popotnik Noro, koliko turistov obišče naše kraje

Združenje Virtuoso je po njihovem opisu vodilno globalno združenje na področju butične in luksuzne potovalne in turistične industrije: "Možnost predstavitve naše države na tem dogodku predstavlja odlično priložnost za povečanje prepoznavnosti Slovenije kot butične destinacije edinstvena doživetja v segmentu gostov višjega dohodkovnega razreda." 


  
Pravijo, da se dogodka Virtuoso Chairman's Event se letno udeležijo tisti člani združenja, ki dosegajo najvišje prodajne rezultate, najvišjo prodajo na zaposlenega, najvišjo rast prodaje ter najbolj aktivni člani v programih in storitvah združenja Virtuoso.

Italija se uvršča med s strani ameriških gostov najbolj obiskane, pa tudi najbolj zaželene evropske države letošnjega leta. "Glede na geografsko bližino Benetk ter možnosti navezave turističnih programov naše dežele na ponudbo Benetk obstaja velik potencial za predstavitev Slovenije kot odlične destinacije v segmentu butičnih in luksuznih potovanj za ameriške in ostale goste članov združenja Virtuoso," še pravijo na STO. 

"Predstavitev Slovenije kot butične destinacije na letnem prestižnem dogodku Virtuoso Chairman's Event je priložnost za povečanje prepoznavnosti Slovenije med najuspešnejšimi agenti združenja Virtuoso," je izpostavila mag. Maja Pak, direktorica STO in dodaja: "Predstavitev Slovenije članom Virtuoso Chairman's Event pomeni ciljno trženje v skupinah višjega dohodkovnega razreda, s čimer zasledujemo cilje Strategije trajnostne rasti slovenskega turizma 2017-2021." 

Še posebej je Virtuoso na lepote Slovenije opozoril lani decembra z umestitvijo fotografije Blejskega jezera z otokom in napisom "Slovenija: Vzhajajoča zvezda Evrope" na naslovnico publikacije Virtuoso Traveler ter letos januarja v z uvrstitvijo naše med 18 top destinacij za leto 2018 v publikaciji Virtuoso Life in na spletni strani. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.