Popotnik
1661 ogledov

V teh kampih so dobrodošli tudi psi

Pes v kampu Profimedia
Na poletni dopust se radi odpravimo z vso družino, zato ne sme manjkati niti naš kosmati član družine.

Za vas smo zbrali pet kampov na različnih koncih Slovenije, kjer bodo lastniki psov lahko uživali poletni dopust skupaj s svojim kosmatincem.

Kamp Špik – Gozd Martuljek

Kamp Špik se nahaja ob cesti Jesenice – Kranjska Gora v naselju Gozd Martuljek. Na treh hektarjih kamp ponuja 200 parcel, od njih večina leži v naravni senci. Kamp je odlična izhodiščna točka za raziskovanje Kranjske Gore in bližnjih naravnih znamenitosti. Tako kamp leži blizu naravnega rezervata Zelenci, slapa Peričnik in Martuljških slapov ter jezera Jasna.

Cena za domačo žival na dan znaša tri evre.

Kamp Lazar – Soča

Kamp Lazar se nahaja ob reki Soči, malo manj kot dva kilometra oddaljeno od mesta Kobarid. Poleg vseh športnih aktivnostih, ki jih ponuja smaragdna reka, se lahko iz kampa sprehodite tudi do ene največjih kobariških naravnih znamenitosti slapa Kozjak. Lahko pa se s kolesom tudi odpeljete do pet kilometrov oddaljene reke Nadiže in si tam ogledate slavni Napoleonov most.

V kampu bodo vaši hišni ljubljenčki lahko bivali brezplačno.

A post shared by Buys Dennis (@boesny) on

Kamp Otočec – Krka

Kamp Otočec leži na desnem bregu reke Krke, v neposredni bližini grada Otočec. Blizu kampa se nahaja Pustolovski park Otočec, kjer se boste lahko med krošnjami sprehodili po poligonu z mostovi, lestvami, mrežami in vrvmi, lahko si pa v kampu tudi izposodite kolo in si ogledate grad Otočec, edini vodni grad v Sloveniji, ki stoji na enem od otokov Krke.

Za bivanje vašega kosmatinčka boste plačali tri evre.

Kamp Adria – Ankaran

Kamp Adria Ankaran je oddaljen le minuto od središča Ankarana in morske plaže. Kamp je del večjega resorta, kjer je ob različnih vrstah nastanitve, na voljo tudi wellness, fitness, bowling, animacija za otroke, bazeni in različna športna igrišča.

Za nočitev vašega hišnega ljubljenčka boste v pred- in posezoni odšteli štiri evre, v glavni sezoni (julij, avgust) pet evrov, v zimski sezoni pa dva evra.

A post shared by Davor B (@sirotkaslo) on

Kamp Zlatorog – Bohinjsko jezero

Kamp Zlatorog leži tik ob Bohinjskem jezeru v vasici Ukanc. Poleg osvežujočega skoka v jezero, je kamp odlični izhodiščna točka za obisk številnih naravnih znamenitosti – slapa Savica, korit Mostnice, doline sedmerih Triglavskih jezer in tudi Triglava. V kampu je možno tudi najeti kajak, kanu ali sup in se odpeljati do skritih plaž ob jezeru.

V kampu bo vaš pes lahko bival brezplačno.

A post shared by damozi (@damozi) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.