Popotnik
12257 ogledov

Znana cena povratne vozovnice Ljubljana - Madrid

Letališče Brnik Anže Petkovšek
Iberia med ciljne destinacije dodala ljubljansko letališče ...

"Iberia bo po rezultatih glasovanja na družbenih omrežjih med svoje ciljne destinacije dodala tudi Ljubljano," sporočajo s Slovenske turistične organizacije (STO).

Letalska družba Iberia je napovedala, da namerava v avgustu 2021 dvakrat na teden z leti povezati Madrid z Ljubljano. Po glasovanju, ki je potekalo na različnih kanalih družbenih omrežij tega letalskega prevoznika, je bila slovenska prestolnica izbrana za 113. destinacijo v mreži ciljnih destinacij te družbe.

STO

 

Za Ljubljano 38 odstotkov

Sledilci letalske družbe so lahko svoj glas oddali na Facebooku, Twitterju in Instagramu med sedmimi predlaganimi destinacijami: Ljubljano, Bastio v Franciji, Rodos, Solun in Zakintos v Grčiji, Fez v Maroku ali Azori na Portugalskem.

Na STO pojasnjujejo, da je bilo skupno prejetih 4.719 glasov, od tega jih je za ljubljansko letališče glas oddalo 38 odstotkov. Na drugo mesto so se uvrstili Azorski otoki, na tretje pa grški Zakintos.

Povezava med Ljubljano in Madridom bo na voljo od 2. do 30. avgusta, lete pa je že mogoče rezervirati na iberia.com. Cena povratne vozovnice je od 115 evrov naprej.