8 ogledov

Posteljni tipi

Kam spada? (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Vsakdo ima o sebi kot ljubimcu določeno mnenje. Vprašanje pa je, kako nas vidijo drugi.

Tako moški kot ženske včasih v družbi opisujejo svoje partnerje, kar je sčasoma privedlo do nastanka tipologije – ta tip moškega, takšen tip ženske … Naštevamo nekaj primerov – za malo zabave in sprostitve – in brez želje, da bi bil kdorkoli užaljen. V prvem delu članka predstavljamo:

Neandertalci (ženski ekvivalent bi bil ''brutalna ženska''): nekdo jim je nekoč rekel, da je v postelji obvezno treba biti divji. Oblačila in perilo je treba strgati s partnerja, seks je grob in silovit. Če komu uspe priti do orgazma, tudi v redu, važno, da je vse čim bolj divje. Če ste s takšnim partnerjem, je najbolj praktično nositi stare majice, sprane kavbojke z bolšjaka in najcenejše spodnje perilo, razen če vam je všeč, da z vas vedno trgajo čipke in svilo. Lomljenje pohištva in poškodbe v vrtincu strasti niso izključeni. Kakor komur prija.

Lenivci: za takšnega moškega običajno pravijo, da je lenivec, za žensko pa obstaja dokaj grd izraz (opravičilo damam) – ''počila se je na posteljo kot krava''. Med seksom jim ne pade na pamet, da bi se sami kaj dosti premikali, običajno jih mora sleči partner. Ko jim slačite hlače in spodnje perilo, morda malce privzdignejo kolke. Morda pa tudi ne. Vse morate narediti sami, niti izraz na obrazu se jim ne spremeni med seksanjem. Mogoče med orgazmom, če pridejo do tja, napravijo kakšno manjšo grimaso. Človek se kar hitreje postara, čeprav gre vse tako počasi.

Negotovi: najpogosteje sploh niso slabi ljubimci ali ljubimke, vendar vas po seksu nadlegujejo z vprašanji o tem, kako se vam je zdelo, ali ste uživali, bi morali spremeniti to in ono, ste si želeli, morda, malce hitreje ali malce počasneje, kakšno drugačno pozo … Prej ali slej vas začnejo spraševati, ali so bili vaši bivši boljši v postelji in koliko, pa tudi za vse anatomske podrobnosti se pozanimajo. Sledi zasliševanje, ali so vam bili določeni telesni deli bivših bolj všeč … To se nadaljuje, dokler jih ne zadušite z blazino.

Neumorni: celo ko razmerje že precej dolgo traja, vas oblegajo, kakor da ste se šele spoznali in vas morajo šele osvojiti. Precej se trudijo, imajo najboljše namere, vendar zaradi prevelike želje, da bi vse izpadlo popolno, naredijo vsaj nekaj napak. Kljub temu je lahko njihova pozornost zelo prisrčna (če bi le našli pravo mero).

Za vse, ki se (morda z olajšanjem) niste našli, naslednjič predstavljamo še preostalih pet tipov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.