8 ogledov

Posteljni tipi, drugi del

Ustvarjalka. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Zadnjič smo pisali o moških in ženskih posteljnih tipih. Tokrat nadaljujemo, tudi danes pa je namen članka predvsem sprostitev brez kakšnih resnih namenov.

Večni najstniki in najstnice: njihova ideja predigre je dolgotrajno mečkanje na kavču pred televizorjem, ki ga občasno ošinejo, ko da njihova ekipa gol, ko predvajajo spot njihove priljubljene zvezde, za katero vzdihujejo, ali ko se vrti dramatična scena iz popularne serije. Občasno prekinejo z akcijo, da bi nekomu poslali otročji sms. Po nekaj urah se premaknejo v spalnico – moški, da bi na mestu zaspali (ali pa se predali hitremu seksu, po katerem jih takoj zmanjka), in ženske, da bi rekle, da bi se še naprej samo crkljale in da še niso ''pripravljene''.

Pozerji (znani tudi kot ''narcisi'') in pozerke (''top modeli''): njihova spalnica je običajno polna ogledal, tako da se lahko občudujejo v vseh mogočih položajih. V seksu jim je pomembno, da zavzamejo vsak možen položaj, za katerega menijo, da so v njem videti dobro. Seks z njimi zna biti precej dolg, saj so zavzeti s samoopazovanjem. Njihov orgazem v trenutku pospeši pohvala, da so najlepši, s katerim ste kdaj bili.    

Kreativci: v strahu, da seks ne postane dolgočasen, želijo nenehno eksperimentirati z vsemi mogočimi predlogi iz filmov, revij, knjig … Iskreno bodo presenečeni, če vam katera od teh idej ne bo všeč, če pa boste še zavrnili, da bi poskusili nekaj, kar predlagajo, vas bodo imeli za konzervativne in zavrte. Glede na to, da boste ob večini njihovih idej najbrž zaprepadeni, si boste želeli pobegniti od njih – in to boste najverjetneje tudi storili, medtem ko bo za vami odmevalo njihovo prizadeto negodovanje.

Šolarčki: ne obstaja učbenik ali priročnik o seksu, ki ga niso prebrali. Vse vedo: tudi to, koliko živčnih končičev je na kateremkoli delu vašega telesa, kateri deli telesa so najpogosteje najbolj občutljivi, kako se jih lotiti, po katerem vrstnem redu, da bi bilo zadovoljstvo maksimalno … Predigra z njimi traja dolgo, tako kot ''glavna stvar'' pa je pospremljena z goro vprašanj in podvprašanj – je v redu, vam prija, bi malce močneje ali počasneje, iz drugačnega kota … Brez težav si lahko predstavljate, kako o vsem vodijo beležke, da bi jih pozneje preučili in našli novo, še uspešnejšo formulo. Tako v neskončnost, medtem ko se vi počutite kot laboratorijski zajček.   

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.