Projekti
10 ogledov

Hobit: Smaugova pušča v HFR 3D in 4K tehnologiji v Sloveniji!

hobit Žurnal24 main
Drugi del spektakularnega filma Hobit: Smaugova pušča bo v Sloveniji prvič prikazan v formatu kot si ga je zamislil režiser Peter Jackson, kar do zdaj pri nas še ni bilo mogoče.

Od četrtka 12. decembra dalje si boste film lahko ogledali v osupljivi HFR in 4K tehnologiji v izbranih kinematografih Cineplexx v Kranju, Celju in Mariboru. Predvajanje filma v revolucionarni HFR (high frame rate) tehnologiji s prikazom 48 sličic v sekundi ter ločljivostjo 4K bo doživetju ob gledanju prineslo novo dimenzijo dojemanja filmske zgodbe, ustvarilo iluzijo globine in vas posrkalo v dogajanje na filmskem platnu. V današnjem času osupljivega digitalnega razvoja je Cineplexx zaenkrat edini v Sloveniji, ki svojim gledalcem nudi to novo dimenzijo kina in edinstveno izkušnjo ogleda filma.

Novi filmi so posneti z najnovejšo tehnologijo, zato je pomembno, da tudi predvajanje sledi razvoju. Črte na filmskem platnu, tresoči se podnapisi ter kričeč ali zamolkel zvok so preteklost. Odličen zvok ne glede na to, kjer v kinodvorani sedite, ter ostra, barvita in jasna slika, ki vas posrka v dogajanje, so značilnosti digitalizacije v kinematografih Cineplexx.

Film na redni spored prihaja v četrtek, 12. decembra, v izjemni HFR in 4K tehnologiji v izbranih kinematografih Cineplexx v Kranju, Celju in Mariboru. Film bo prav tako predvajan v 3D in 2D tehnologiji v vseh kinematografih Cineplexx po Sloveniji (Kranj, Celje, Maribor, Koper, Novo mesto in Murska Sobota).