Projekti
27 ogledov

Naj vaši lasje žarijo od zdravja

krka fitoval Žurnal24 main
Lasje so okras našega obraza. Lepi, sijoči in negovani so nam v ponos, krhki, lomljivi in razcepljeni pa nam dostikrat povzročajo skrbi. Dejavnikov, ki negativno vplivajo na naše lase, je več.

Lasje kot ogledalo pokažejo zunanje posledice dolgotrajnega stresa, bolezni, jemanja določenih zdravil, hormonskih sprememb pa tudi neuravnotežene prehrane, v kateri primanjkuje vitaminov in mineralov. Na lase lahko negativno vplivajo tudi nekateri učinki iz okolja - močni sončni žarki, temperaturne razlike in spremembe zračne vlažnosti poškodujejo lasno povrhnjico in s tem tudi lasno vlakno. UV-žarki lahko povzročijo fotooksidacijo beljakovin. Zaradi teh procesov lasje izgubijo sijaj in prožnost, postanejo izsušeni, krhki in manj čvrsti.

Fitoval – najboljši prijatelj vaših las

Da bi lase okrepili in jim povrnili sijaj in zdrav videz, jih moramo ustrezno negovati. Dermatološkišampon za poškodovane lase Fitoval in kapsule Fitoval formula zagotavljajo učinkovito nego poškodovanih las.

krka fitoval | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Dermatološki šampon za poškodovane lase Fitoval krepi lase in lasne korenine ter obnavlja površino poškodovanih las. Kot je pokazala ocena učinkovitosti na Centru za klinična preizkušanja v Franciji, dermatološki šampon Fitoval hitro, že v sedmih dneh obnovi strukturo las. Pomaga zapreti dvignjene in nazobčane luske ter zgladiti površino povrhnjice. Lase naredi mehkejše, svilnate na otip in bolj bleščeče. Lecitin in proteini se vežejo na poškodovane lase in jih okrepijo, hkrati pa zaščitijo pred škodljivimi zunanjimi vplivi in premočno izsušitvijo. D-pantenol kot eden od redkih vitaminov, ki prehaja skozi kožo do lasnih korenin, pospešuje obnavljanje celic in ohranja vitalnost las. Ustvarja zalogo vlage tudi v globljih plasteh las in lasišča, pomaga pa tudi izboljšati odpornost las proti mehanskim obremenitvam.

krka fitoval | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Kapsule Fitoval formula pa z vitamini in minerali, predvsem biotinom in cinkom prispevajo k ohranjanju zdravih las.

Izdelke Fitoval poiščite v lekarnah in specializiranih trgovinah.