Projekti
29 ogledov

Poskrbimo za svoje lase

fitoval Žurnal24 main
V hladnejših mesecih nenadne temperaturne spremembe, prehod iz hladnih prostorov v tople, gretje in suh zrak poleg kože izsušijo tudi naše lase in lasišče. Zato lahko lasje izgubijo sijaj in prožnost ter postanejo krhki. Da bi lase okrepili ter jim povrnili sijaj in zdrav videz, jih moramo ustrezno negovati.

V hladnejših mesecih lase razvajajte s Fitovalom
Da bi se že pred začetkom zime izognili sezonskim težavam z lasmi, kot so izguba sijaja in prožnosti ter izsušenost in krhkost, moramo čim prej ukrepati z ustreznimi negovalnimi pripravki. Poškodovanim, suhim in razcepljenim lasem namreč primanjkuje medceličnih gradnikov, zato so tanki, grobi in suhi na dotik. Da bi jih okrepili, izberite preverjene izdelke.  Dermatološki šampon in kapsule Fitoval zagotavljajo učinkovito in krepilno nego poškodovanih las. Aktivne sestavine šampona obnavljajo poškodovano površino las, jim povrnejo naraven lesk in zgladijo njihovo površino, kapsule pa prispevajo k ohranjanju zdravih las.

krka fitoval | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Intenzivno obnavljanje las in lasišča
Premišljeno izbrane aktivne sestavine v dermatološkem šamponu za poškodovane lase Fitoval intenzivno obnavljajo lase in lasišče od zunaj. Lecitin in pšenični proteini se vežejo na poškodovane lase in jih s tem okrepijo, hkrati pa zavarujejo pred škodljivimi zunanjimi vplivi in premočno izsušitvijo. D-pantenol ustvarja zalogo vlage tudi v globljih plasteh las in lasišča, izboljša pa tudi odpornost las proti mehanskim obremenitvam. Lasje postanejo mehki, močni in bleščeči ter znova svilnati na otip.

Kapsule Fitoval formula pa z vitamini in minerali, predvsem biotinom in cinkom, prispevajo k ohranjanju zdravih las. Razvajanje las s Fitovalom začnite čimprej. Ker je šampon za poškodovane lase Fitoval blag, ima nevtralni pH in ne draži lasišča, je primeren tudi za vsakodnevno uporabo. Po eno kapsulo Fitoval formula pa jemljete od dva do tri mesece zapored.

krka fitoval | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Privoščite svojim lasem le najboljše!