10 ogledov

Razvajajte se na SPArtyju fetiša

SPArty
1/3
Eva Klevska
Če ste utrujeni od vsakdanjih obveznosti in vas nenehno tarejo skrbi, si za spremembo privoščite malce drugačno sprostitev. 22. oktober, ko se bo izza gora prikradla prava zime, se razvajajte in zabavajte na tretjem a la fetish SPArtyju. Izžrebali smo srečnico, ki je pravilno odgovorila na nagradni kviz in bo lahko s seboj peljal svojo boljšo polovico.

V Termah Olimia v Podčetrtku se v soboto, 22. oktobra 2011, obeta tretji del novega koncepta zabav v unikatni kulisi centra dobrega počutja.

Z enkratno zasnovo elektronskih zabav SPArty v termalnem centru vaše dosedanje plesne izkušnje organizatorji novega koncepta zabav obračajo na glavo. Prefinjen ambient, priznani didžeji, akademski glasbeniki na klasičnih inšturmentih v živo, akrobati, gimnastičarke in drugi virtuozi, profesionalni barmani, vrhunske vizualne animacije in zvočna dovršenost bodo tisti, ki vam bodo na malce drugačni zabavi zmešali štrene.

Da bo moker razvrat popoln, vas bodo skozi elektronske vibracije popeljali Devious House, Tim Urbanya, Brlee, Lukasov, Sare Havliček, Shift, InQuartet live!, DJ Maj, P Fortune in Tade, za poseben performans pa bo poskrbela ekipa Ambiental Performances.

Cena vstopnice do 14. oktobra je 33 evrov, zatem se cena dvigne na 40 evrov, na dan dogodka pa boste za vstopnico odšteli 45 evrov. Cena vključuje celodnevno kopanje od 10. ure dalje, koriščenje izbranih storitev centra dobrega počutja Orhidelia, vključno s savnami, večerno zabavo z didžeji, glasbeniki in plesno-vizualnimi šovi, brezplačno pitno vodo in koktejle po ugodnih cenah, individualno garderobno omarico, kopalni plašč in brisačo. Na voljo je le 365 vstopnic, zato pohitite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.