Slovenija
90 ogledov

0,0 šofer? Ministrstvo za zdravje podarja karte za koncert

Akcija 0,0 šofer traja še jutri. (Foto: Boštjan Tacol) Žurnal24 main
V okviru preventivne akcije "0,0 Šofer – Trezna odločitev" ministrstvo za zdravje prireja tudi nagradno igro. Izmed tistih, ki bodo napihali 0,0 in jim poslali fotografijo letaka, bodo izžrebali pet srečnežev in jim podarili karte za koncert.

Če vas v času tedenske akcije poostrenega nadzora nad alkoholom in prepovedanimi drogami med vozniki v prometu in gostinskih lokalih ustavijo policisti in napihate 0,0, si lahko od ministrstva za zdravje morda obetate nagrado - vstopnice za koncert. 

Za sodelovanje v nagradni igri mora sodelujoči sicer fotografirati letak Slovenija piha 0,0, ki ga dobi od policista na terenu ob rednem preverjanju stopnje alkohola v krvi in stopnji alkoholiziranosti 0,0, ter fotografijo letaka pripeti na zid Facebook strani 0,0 šofer. Fotografije pa morajo sodelujoči v nagradni igri  na Facebook stran 0,0 Šofer pripeti do 12. 6. 2016 do 23.59 ure.

Ministrstvo za zdravje bo med vsemi sodelujočimi, ki bodo pripeli  fotografijo letaka na zid Facebook strani 0,0 šofer izbral pet oseb, ki bodo prejele dve vstopnici za glasbeni koncert po lastni izbiri. A na ministrstvu za zdravje ob tem opozarjajo, da vrednost vstopnice ne sme presegati 40 eur (z vključenim DDV)!

Policisti v okviru preventivne akcije preverjajo vožnjo pod vplivom alkohola, kakor tudi vožnjo pod vplivom prepovedanih drog in psihoaktivnih zdravil. Osveščanja nevladnih organizacija pa bodo na delu tudi inšpektorji, ki bodo preverjali spoštovanje določb zakona o omejevanju porabe alkohola.

Komentarjev 1
  • Ferluci 10:19 09.junij 2016.

    Danes so že vsi zblojeni. Obnašajo se kot otroci, ki čakajo lizike.