Slovenija
21 ogledov

11 tisoč podpisov proti davku

Nepremičnne Saša Despot
V slabih dveh dneh peticijo podpisalo več kot 11 tisoč ljudi.

Na spletnem mestu Peticije proti davku na nepremičnine je v zadnjih 24 urah peticijo podpisalo že več kot 11 tisoč ljudi. Podpise je sicer mogoče fizično oddati tudi na 62 območnih obrtno-podjetniških zbornicah po Sloveniji, na sedežu Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (OZS) v Ljubljani in na drugih lokacijah po Sloveniji.

Kot je zapisano v peticiji, vzpostavlja zakon tiho nacionalizacijo slovenskega podeželja, uničuje konkurenčna slovenska gospodarstva, podjetja, obrti in kmetijstva, ogroža mirno starost starejših lastnikov nepremičnin z nizkimi prejemki, ki so v preteklosti že nekajkrat plačali davke, jemlje finančno avtonomijo občin in vzpostavlja grobo centralizacijo države.

13 podpornikov

Podporo peticiji so za zdaj izrekli OZS, sindikat kmetov, Slovenska kmečka zveza, Kmetijsko-gozdarska zbornica Slovenije, zadružna zveza, združenje občin in skupnosti občin, Civilna družbe za pravično Slovenijo, Zveza sindikatov upokojencev Slovenije in stranki SLS ter LGS.

Komentarjev 4
  • boogin1 16:34 05.november 2013.

    Pravi naslov za podpis peticije:http://nepremicninski-davek.org/

  • YASSIR 15:55 05.november 2013.

    Zanimiva povezava če koga zanima katera delnica je v 5 letih pridobila več kot 10000%pojdite na spodnji linkhttp://www.denarinfinance.com/?page_id=36in na vrhu tabele v stolpecu 5L kliknite na puščico navzdol in se bo sortiralo enako velja za ...prikaži več ostale borze ki so na spletni strani

  • Ferluci 15:28 05.november 2013.

    http://www.pravapeticija.com/ukinitev_davkov_na_nepreminine