Slovenija
2787 ogledov

25-letnemu tatu pripor. Poglejte, kaj je kradel

lisice pripor aretacija Simbolična fotografija
Svojo "dejavnost" je opravljal predvsem v kampih.

Policisti so prijeli 25-letnika, ki je osumljen tatvine več električnih koles v več kampih na območju Radovljice in Bleda. V sredo so ga privedli k preiskovalni sodnici pristojnega okrožnega sodišča, ki je zanj odredila pripor. Ob tem oškodovance pozivajo, naj o kaznivih dejanjih takoj obvestijo policijo, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Policisti opozarjajo, da lahko za varnost in preprečitev kaznivih dejanj veliko naredimo tudi sami. Pomembno je tudi takojšnje obveščanje policije že o sumu, da bi se lahko izvršilo kaznivo ravnanje. Svetujejo pozornost na dogajanje v bližini in bivalnem okolju. "S pozornostjo drug do drugega, našega in sosedovega premoženja lahko zaznamo nenavadne okoliščine in jih s takojšnjo reakcijo tudi preprečimo ali omilimo," so zapisali.

V kolikor ste žrtev ali priča morebitnih kaznivih ravnanj, o tem takoj obvestite najbližjo policijsko postajo, pokličite 113 ali anonimni telefon policije 080 1200, svetujejo.

policijski avtomobil Slovenija Novomeški policisti preprečili poskus uboja. Spravil se je na lastno mater. Keršičeva cesta Trbovlje kriminalisti blokada Filmsko Slovenija Kriminalisti zaprli ulico v bližini šole, policist poškodovan

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.