Slovenija > Črna kronika
42239 ogledov

Kriminalisti zaprli ulico v bližini šole, policist poškodovan

Keršičeva cesta Trbovlje kriminalisti blokada Facebook Fotografije policijske blokade na Keršičevi cesti.
Sredi delovnega dne je voznike presenetila nenapovedana zapora.

Na Keršičevi cesti v Trbovljah so okrog poldneva kriminalisti zaprli enosmerno cesto proti soseski Terezija. Bližnji stanovalci so na družbenih omrežjih objavili fotografije iz omenjene ulice. Priča dogodka so povedale, da so eno osebo vklenili "v filmskem slogu".

Po naših informacijah naj bi med prijetjem osumljenca eden od mož postave utrpel poškodbo, bil naj bi porezan. Policija je to informacijo delno potrdila.

"V okviru varstva osebnih podatkov in interesa preiskave lahko zgolj potrdimo, da so policisti opravili prijetje osumljenca kaznivega dejanja nasilja v družini in preprečitve uradnega dejanja in opravljajo ogled. Po prvih podatkih je bil v dogodku je bil lažje poškodovan policist, druge osebe pa pri tem niso bile poškodovane. Podrobnosti zaradi interesa preiskave, ki še poteka, in varstva osebnih podatkov ne moremo pojasnjevati," so nam sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Šola podala izjavo

Keršičeva cesta Trbovlje kriminalisti blokada | Avtor: Facebook Facebook

V neposredni bližini policijske blokade se nahaja OŠ Tončke Čeč. Vodstvo ustanove je zaradi nastale situacije podalo izjavo.

"Sporočamo, da so vsi učenci in zaposleni na naši šoli varni ter da policijska prisotnost v bližini šole ni bila povezana z dejavnostmi na šoli," so zapisali.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • Avatar Leon
    Leon 14:57 03.oktober 2023.

    Čas je, da policija in državljani spoznajo, da se takšne stvari ne dogajajo v Ameriki ampak tudi pri nas in se ustrezno pripravijo .

Sorodne novice