Slovenija
25391 ogledov

V Ljubljani našli truplo 27-letnika

Zmajski most
Policija je vest potrdila.

V Ljubljani so policisti popoldne dobili obvestilo o dveh neodzivnih osebah pod Zmajskim mostom. Ob prihodu so tam odkrili dva moška, stara 27 in 32 let, ki so jima reševalci takoj nudili zdravniško pomoč. Ob tem so ugotovili, da je bil 27-letnik mrtev že pred prihodom reševalne ekipe, 32-letnik pa že okreva, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Policisti so opravili ogled kraja dogodka in ga zavarovali, pri tem pa po do zdaj zbranih obvestilih niso ugotovili znakov, da bi bila za zdravstveno stanje starejšega moškega in umrle osebe odgovorna druga oseba.

Z zbiranjem obvestil nadaljujejo, o vseh ugotovljenih okoliščinah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo, so še sporočili.

policijski avtomobil 17-letnik Slovenija To se policistom ne zgodi vsak dan. Neverjetno ... Policija Slovenija V enem dnevu dva primera: Tatovi hodijo od hiše do hiše s kirurškimi maskami in ...

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • arabo001 10:05 29.september 2023.

    Dva kulturnika/intelektualca s FDV in Metelkovca? Ali pa uvoženi kulturni obogatitvi?

  • Avatar pantani
    pantani 06:26 29.september 2023.

    Verjetno je tudi pri nas že Fentanil, o katerem se piše zadnje čase!!! Je podoben heroinu, in deluje približno petindvajsetkrat do več tisočkrat močneje kot heroin!!!

  • Avatar karjola
    karjola 06:19 29.september 2023.

    Preveč JJ praška sta dala v žilo