Slovenija
49 ogledov

70 % ljudi je okuženih. Si med njimi?

candida par Žurnal24 main
Vas muči kronična utrujenost? Trpite zaradi alergij, oslabljenega imunskega sistema, slabega libida, sprememb razpoloženja, slabe koncentracije, slabe prebave? Ste se kdaj vprašali, kaj je vzrok vaših težav?

Za vse je lahko kriva kandida!

Kandida je neškodljiva kvasovka, ki je prisotna v vsakem organizmu in pri obeh spolih. Ko se količina naših koristnih mikroorganmov zmanjša, se kandida prekomerno razmnoži in povzroči številne težave. Simptomi, po kateri prepoznamo kandido so:

- Kronična utrujenost in pomanjkanje energije

- Neprespanost in izčrpanost

- Izpadanje las, krhki nohti

- Prebavne motnje

- Hladne roke in noge

- Glavoboli

- Težave s ščitnico

- Padec spolne moči

- Težave s koncentracijo

- Težave s kožo

»Za razrast kandide so najbolj dovzetni tisti, ki so pogosto pod stresom in imajo oslabljen imunski sistem, se nezdravo prehranjujejo in izdatno uživajo sladkorje, ogljikove hidrate in alkohol ali pa se zdravijo z antibiotiki oziroma s steroidnimi zdravili ter osebe, ki so obremenjene s težkimi kovinami,« pravi strokovna svetovalka v prodajalnah Sensilab misli ZdravoPolona Zbašnik

 

Brezplačni test za odkrivanje kandide

Se vam je zgodilo, da ste imeli nekaj časa težave, nihče pa ni odkril točnega vzroka vašega slabega počutja? Niste edini. Če ste se prepoznali v več kot treh simptomih, rešite enostaven brezplačni test in preverite, ali se je kandida v vašem telesu prekomerno razmnožila.

Klikni za test okuženosti s kandido. 

 Dieta proti kandidi in živila, ki pomagajo

Protikandidna dieta traja vsaj pol leta, pripomore k izboljšanju stanja in zaustavitvi prekomernega razmnoževanje kandide. Lahko pa se težave lotimo celostno z združitvijo diete in naravnega izdelka 30-Days Candida Solution.

Kombinacija naravnih izvlečkov dokazano deluje proti kandidi, prvi rezultati pa so vidni že po tednu dni.

Sestavine izdelka so 100 % naravne in imajo znanstveno dokazane učinke. Zato vam ob nakupu 30-Days Candida Solution nudijo GARANCIJO NA ZADOVOLJSTVO – če v 30 dneh ne boste zadovoljni z rezultati, vam bodo v celoti povrnili strošek nakupa.

 Ekskluzivna ponudba za bralce: 30-Days Candida Solution – 20 %

Poskusite in se v 30 dneh rešite nevarne kandide.