Slovenija
5503 ogledov

A1 prodaja pametni telefon za en evro

Mobitel A1 Smart N9
1/3
A1
A1 tako kot v starih časih zdaj spet ponuja telefon za en evro.

A1 je začel s prodajo mobilnega telefona pod lastno blagovno znamko, A1 Smart N9. Ob dveletni vezavi pa ga bo tudi v najnižjem paketu A1 Svobodni Mikro in Mini mogoče dobiti za en evro na mesec, sicer pa v paketih Svobodni za en evro. 

Paket Mini za 14,99 evra na mesec ponuja tri tisoč minut, tri tisoč sporočil in tri gigabajte prenosa podatkov, paket Mikro pa po tisoč enot in en gigabajt prenosa podatkov. 

Za evro (na mesec) je mogoče dobiti telefon s 5,5-palčnim zaslonom ločljivosti 720 krat 1440 pik, štirijedrnim procesorjem z dvema gigabajtoma delovnega pomnilnika ter 16 gigabajti spomina, ter režo za microSD kartico. Redna cena telefona brez vezave je 149 evrov. 

Mobitel A1 Smart N9 | Avtor: A1 A1

Baterija ima 2900 mAh, na zadnji strani tudi čitalnik prstnih odtisov, fotoaparata pa snemata fotografije z 13 oziroma 8 milijon slikovnih pik. Telefon ima NFC in Android Oreo 8.1 ter triletno garancijo.

A1 omogoča tudi tridnevno brezplačno testiranje telefona, ki ga izdeluje kitajsko podjetje TCL, ki izdeluje tudi pametne telefone znamk Alcatel.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.