Slovenija
41 ogledov

Adijo, 120 evrov

Slovenske novice: Začetek sojenja nekdaj najbogatejšemu Slovencu - Mirko Tuš Aleš Beno
Tušmobil. Umaknil zahtevo po porabljanju regresa za mobilne storitve.

Potem ko smo v Žurnalu24 razkrili, da bodo morali zaposleni v Tušmobilu porabiti del regresa za ponudbo mobilnih storitev Tušmobil, se je po naših neuradnih informacijah vodstvo odločilo, da takšno zahtevo umakne. Zaposleni bodo tako sami odločali, ali bodo 45 odstotkov regresnega izplačila na Tuševo vrednostno kartico porabili tudi za mobilne storitve Tušmobil.

Tako veleva zakonodaja
“Izplačila regresov in njihovi načini so v skladu s trenutnim stanjem v gospodarstvu, veljavno zakonodajo, našim poslovanjem in pričakovanji naših zaposlenih,” pojasnjujejo v Tušmobilu. “Kljub spremenjenim razmeram bomo regres izplačali vsem zaposlenim,” pravijo.

Komentarjev 1
  • Dixon 12:28 19.junij 2011.

    Če se ne motim je bila ta tema že obdelana. Kot lastnik Tuš lahko sam odloča kako bo izplačeval regres ker je tako bilo podpisano tudi s kolektivno pogodbo. Ne razumem zakaj bi se lahko nekdo pritoževal na tem kar ...prikaži več dobi, kaj pa tisti ko še tega več ne dobimo. In sedaj so takoj morali sindikati spraviti novico v medije, vi novinarji pa takoj ugriznit v jabolko, samo da se govori o Tušu. Dejte se malo zamislit, koliko ljudem da Mirko službe in kaj hočete še to uničit? Sindikate pa bi takoj nagnal nekam, ker so glavni in edini krivec da prina gre vse v maloro. Ker kmalu niti regresa več ne bomo imeli, drugod po Evropi ga sploh nimajo!