Slovenija
5272 ogledov

Adria Airways ponuja cenejše karte za študente in seniorje

slovenija 17.06.13, Adria, Adria Airways, Slovenski letalski prevoznik, letalo, Anže Petkovšek Stečajni upravitelj Adrie Airways je blagovno znamko najprej prodajal po izklicni ceni 100.000 evrov. V tretjem poskusu je dobil bistveno manj.
Z Adrie Airways sporočajo, da bodo odslej nudili posebne vozovnice za določene skupine s fiksnimi cenami.

Adria Airways predstavlja novo kategorijo vozovnic, do katere so upravičeni mladi med 18. in vključno 26. letom, s študentskim statusom, ter starejši od 62 leta naprej. Omenjenima skupinama "domači" letalski prevoznik nudi ugodne fiksne cene, ki se ne bodo spreminjale glede na povpraševanje, zasedenost kapacitet letal. V ponudbo pa je vključena le ročna prtljaga.

"Želimo biti domači letalski prevoznik, za katerega se študentje in starejši odločajo brez pomisleka. Temu v prid govorijo privlačne in ugodne fiksne cene, največji nabor destinacij z ljubljanskega letališča in nenazadnje priročnost domačega letališča," je ob tem navedel Christian Schneider, komercialni direktor Adrie Airways.

Adria Airways | Avtor: Reuters Reuters
Na Adrii Airways zagotavljajo, da v primeru, da mest na letalu po ceni za študente in starejše ne bo več, bodo na voljo letalske karte po naslednji najnižji ceni za določeno destinacijo.

Cene posebnih vozovnic, ki so nam jih posredovali z Adrie, so v primerjavi z rednimi cenami zelo ugodne. Za povratno voznico v Amsterdam boste ob redni tarifi odšteli najmanj 180 evrov, med tem ko posebna tarifa stane 129 evrov. Za Kijev pa bodo seniorji in študenti odšteli 21 evrov manj.

 


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.