Slovenija
2973 ogledov

Adria odpovedala let, ker so jih čakali izvršitelji in policija

slovenija 03.02.11., letalo, adria, foto: adria airways
1/2
adria airways Le še v spominu ...
Adria Airways je včeraj odpovedala večerni let iz Ljubljane na Dunaj, ker so jih na cilju čakali sodni izvršitelji in policisti.

Ti naj bi skušali od Adrie izterjati neporavnane dolgove, poroča Siol. Po njihovih informacijah je šlo za 250 evrov odškodnine, ki jo je zaradi odpovedanega leta zahteval potnik iz Avstrije, a je Adria ni želela izplačati. Potnik je zaradi odpovedanega leta v Grčijo vložil tožbo in uspel.

slovenija 03.02.11., letalo, adria, foto: adria airways Zamude Slovenija Tako Adria Airways odgovarja glede izplačil odškodnin potnikom

Ali bi sodni izvršitelj letalo na Dunaju zasegel, ni jasno, saj letalo ni last Adrie, ampak ga najema, prav družba, od katere ga najema, pa naj bi se odločila, da leta ne bodo izvedli. Last Adrie pa so zagotovo stvari, ki so bile na letalu (izdelki, ki jih prodajajo na letalu, in izkupiček). Danes zjutraj je sicer na Dunaj odletelo drugo letalo, ali je Adria vmes poravnala dolg, še ni jasno, še poroča Siol.

Po poročanju Financ so potnike z Dunaja v Ljubljano odpeljali z avtobusom, namesto ob desetih zvečer so na letališče prispeli ob treh zjutraj. Potnikom so povedali, da je let odpovedan zaradi tehničnih težav. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • maresem 19:21 06.september 2019.

    Prekleti gnoji smrdljivi. Sramotite firmo in državo.... banda lopovska. Naj vas zaprejo in zarubijo vse kar je še vrednega.

  • Kmodri 15:26 06.september 2019.

    Letalo je treba nemudoma zaseči. DA bo to opomin Adri, da naj se ne dela norcev iz potnikov.

  • max 13:40 06.september 2019.

    V Avstriji je očitno jasno kdo je dolžnik in kdo je upnik in brez milosti so na strani upnika. Pri nas je pa malce drugače. Pa lepe pozdrave Zokiju in "otrokom".