Slovenija
12970 ogledov

Pozor, če se odpravljate iz službe domov: Zastoji na avtocesti

Nesreča na štajerski avtocesti Dars
Previdnost za vse tiste, ki se iz prestolnice odpravljate proti Mariboru ali iz Maribora proti Ljubljani, ni odveč. Pot se vam utegne pošteno podaljšati.

Iz prometno-informacijskega centra so okoli 12. ure sporočili, da je zaradi prometne nesreče zaprta štajerska avtocesta med priključkoma Slovenska Bistrica sever in Slovenska Bistrica jug, v smeri proti Ljubljani. Zaradi nesreče pa je tudi v smeri proti Mariboru promet, ki je zaradi petkove selitve tedenskih migrantov že tako močno povečan, potekal samo po odstavnem pasu.

Kasneje, malce pred 13.30, so iz Darsa sporočili, da so avtocesto znova sprostili tudi v smeri proti Ljubljane. Zaradi nesreče tovornjaka pa vseeno promet poteka proti Ljubljani le po odstavnem pasu, zato prosijo za strpnost. Promet proti Mariboru poteka po odstavnem in voznem pasu, daljši zastoj ostaja v smeri proti Ljubljani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.