Slovenija
2902 ogledov

Anže Logar bo še pred poletjem ustanovil društvo

Anže Logar Anže Petkovšek
Najbolj priljubljeni politik v državi se s somišljeniki pripravlja na ustanovitev društva, poroča Delo.

Anže Logar je kljub porazu ali pa zaradi poraza na lanskih predsedniških volitvah najbolj priljubljen politik v Sloveniji. Včeraj je napovedal "ustanovitev platforme sodelovanja o temah, ki so pomembne za prihodnost politično preveč razdeljene Slovenije", poroča Delo. Predvidoma bo šlo za društvo in ne politično stranko, ustanovil naj bi jo pred poletjem konec maja oziroma na začetku junija.

Imena društvo še nima, prav tako skrivajo somišljenike, ki so v njegovem krogu.

Odprti naj bi bili za vse, zagovarjali pa bodo sredinske politične poglede in politično povezovanje prek ustaljenih političnih ločnic v državi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 11
  • Kmodri 13:36 13.april 2023.

    Še ena frakcija sekte S(D)S!

  • Friderik1950 09:41 13.april 2023.

    Bistveno bo tudi ime bodoče stranke. Da ja ne bo kaj butastega kot recimo 'KONKRETNO', ali recimo podobno kot 'MOJA DEŽELA' ali pa kakšen podoben 'ZARES' , še najbolše bi bilo, če odkupi licenčno ime od propadle slovenske republikanske stranke, ...prikaži več, še posebej, ker so desne stranke na pohodu. Tako vsaj mislim.

  • Jernej65 09:05 13.april 2023.

    Ko bomo videli kdo so njegovi sodelavci v društvu, bo vse jasno. Jaz mu ne zaupam, ker trenutno ogromno stvari prikriva in ni iskren. Dela samo v smeri priljubljenosti.