Slovenija
48 ogledov

"Aprilski" maj?

Hrib Shutterstock
Prvi teden po praznikih bo očitno minil v zamenju ploh. Vremenoslovci nam več sončnega vremena napovedujejo za soboto. Kako bo prihodnji teden?

Prvi delovni dan po praznikih bo spremenljivo oblačen, predvsem v vzhodni polovici Slovenije bodo občasno manjše krajevne plohe. Dnevne temperature bodo od 15 do 21 stopinj Celzija, napovedujejo vremenoslovci na Arsu.

Tudi jutri bo spremenljivo oblačno, predvsem popoldne bodo nastajale krajevne plohe, ki bodo manj verjetne na severovzhodu. Dnevne temperature bodo večinoma od 16 do 21 stopinj Celzija.

Plohe nas bodo spremljale tudi v petek, medtem ko za soboto vremenoslovci napovedujejo sončno in suho vreme. A ne za dolgo.

"V nedeljo bo verjetnost za manjše padavine spet nekoliko večja. Tudi v nadaljevanju bo prevladovalo spremenljivo vreme z nekaj sonca in z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma plohami," v 5- do 10-dnevni napovedi navajajo na Arsu. Najvišje dnevne temperature od konca tedna naprej bodo večinoma od 15 do 20 stopinj Celzija.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.