Slovenija
83 ogledov

Avtoličar, ki je postal uspešen inovator

Žurnal24 main
Ivan Gregorič, po poklicu avtoličar, je priznan inovator, ki s svojimi izumi navdušuje že 30 let.

Kot je inovator Ivan Gregorič zapisal na svoji spletni strani, nikoli ne miruje, strast do inovacij pa ga spremlja že od malih nog, kar dokazuje tudi njegovi uspehi.

Za največjega sam šteje samohodno večnamensko kosilnico, za katero je prejel tudi več svetovnih priznanj. Gre za kosilnico, ki jo z lahkoto zložite v prtljažnik svojega avtomobila, zaradi pogonskega motorja, ki je vgrajen na mehansko daljinsko vodenem vozičku pa se izognete tudi drugače običajnim težavam, kot so mravljinčenje rok in bolečinam v hrbtenici. Manj je tudi vdihavanja strupenih plinov in hrupa.

Pohvali se lahko tudi z avtomatsko pnevmatsko visokotlačno brizgalno napravo X-5. "Namenjena je brizganju posebne antikorozivne zaščite (mase) v votle dele avtomobilskih karoserij in podvozja. Zaradi edinstvene sestave omenjene mase, je tudi po dveh desetletjih odlično služila svojemu namenu," je Gregorič, ki sicer, kot sam priznava, ni vešč "novih tehnologij z domačega naslonjača", zapisal na svoji spletni strani.

Napoveduje nove izume

Gregorič, ki je prejel številne nagrade in priznanja in mu očitno idej in volje ne zmanjkuje, že napoveduje novo inovacijo. Se jo že veselite?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.