Slovenija
3 ogledov

Bankirjeva razpredelnica zmenkov

računalnik Žurnal24 main
Mladi newyorški bankir je o svojih zmenkih vodil evidenco, podatke pa je pregledno uredil v preglednici, tudi barvno.

Osemindvajsetletni bankir David Merkur je vodil evidenco o 12 ženskah, s katerimi je hodil na zmenke. Podrobnosti – imena, datume zmenkov, oceno od 1 do 10 za videz in komentarje njihovih osebnosti – je skrbno vnašal v razpredelnico. Osem jih je spoznal prek spletne strani za zmenke Match.com, štiri pa je spoznal prek prijateljev in družine.

"Ko sem mislila, da sem doživela že vse"

Nenavadna preglednica je vsebovala tudi barvne oznake oziroma različne odtenke za stopnjo interesa. Prav tako je podrobno beležil korespondenco po e-pošti in SMS-sporočilh za vsako od njih.

Merkurja je razkrila ena od njih, potem ko ji je sam posredoval tabelo in zapisal, da upa, da se mu to ne bo vrnilo. Ona je pošto naprej posredovala prijateljem, sicer sodelavcem pri eni od jutranjih TV-oddaj. Zapisala je: "Ravno ko sem mislila, da sem doživela že vse."

"Zafrknil sem nekaj oseb in tudi sebe"

Preden se je potuhnil zaradi prevelikega zanimanja javnosti, je Merkur za New York Post povedal, da je bil zelo zaposlen in se je poskušal organizirati. "Iskreno obžalujem svoje veliko napako pri sprejemanju odločitev v tej zadevi in ​​vsem se opravičujem. Naj vsaj povem, da nikoli ne bi ponovil česa takega."

Za spletno stran Jezebel.com je povedal, da je bil to najhujši dan v njegovem življenju in da se ne udeležuje več zmenkov prek spleta. "Zafrknil sem nekaj ljudi in samega sebe," je še povedal, preden se je prenehal oglašati na telefon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.