Slovenija
709 ogledov

Berite vse novice na enem mestu

Žurnal24 main
Na novice.najdi.si so zdaj zbrane najbolj sveže novice iz več kot 100 slovenskih medijev!

Prednosti novic: združevanje novic po pomenu, popoln pregled nad zgodbami dneva, pregled nad povezanimi vsebinami, interaktivna predstavitev vremenskih razmer itd.

Novice, ki se nenehno osvežujejo, se zbirajo v različnih kategorijah (Vroče zgodbe, Slovenija, Svet, Šport, Zanimivosti, Lepota in zdravje …). Omogočajo: 

1. Pregled vročih zgodb

O čem se danes v medijih največ piše in kdo največ piše o tem? V bloku »Vroče zgodbe« so predstavljene tri skupine zgodb, ki določen dan najbolj zaznamujejo medijski prostor (npr. iz kategorij Gospodarstvo, Slovenija in Kultura). 

2. Združevanje novic po pomenu

Novice iz različnih spletnih medijev so zdaj prikazane v skupinah – tako na vstopni strani, kot tudi znotraj posameznih kategorij. Pregledovanje novic je tako lažje, saj se novice ne podvajajo. 

3. Napredno navigacijo v kategorijah novic

Izpis novic znotraj kategorije je mogoče omejiti po času, mediju in vrsti: samo zadnjo uro, samo danes, samo včeraj, samo prosto dostopne novice, samo določen vir. Mogoče je tudi preklopiti v kronološki način prikaza novic (samo včerajšnje novice).  

4. Pregled nad povezanimi bloki znotraj posameznih kategorij

V vsaki kategoriji so na desni strani prikazani bloki z drugimi informacijami, ki so povezane s posamezno kategorijo in so lahko za bralca zanimive in uporabne. Primer: tečaji valut, borzne kotacije in vzajemni skladi v kategoriji Gospodarstvo, prometne razmere v Kroniki.

Zelo zanimiv je tudi pregled najbolj branih in pravkar objavljenih novic.

 

Z najdi.si novicami do sanjskega potovanja v Grčijo! Kako?

Odgovorite na nagradno vprašanje, izpolni podatke in osvojite nagrade:

  • 1 x potovanje za 2 osebi v Grčijo (Kreta, 5*, All inclusive)
  • 10 x TOP majica najdi.si

 

Kliknite tukaj, odgovorite na nagradno vprašanje in zadenite TOP nagrade >>>