Slovenija
13 ogledov

Bi rade zablestele? Bodite izvirne!

Borjois Paris Borjois Paris
Ste za to, da naredimo praznični december še lepši? Žurnal 24 in Bourjois Paris sta za bralke pripravila prav posebno presenečenje. Poleg nasvetov kako doseči popoln pariški praznični videz s katerim boste blestele, podarjamo še šest setov Bourjois ličil.

Ustvarite videz spočitih in sijočih oči

Uporabite korektor, ki deluje kot krema za oči in korektor v enem. Nanite ga s aplikatorjem ali prsti in z njim prikrijte nepravilnosti ter temne kolobarje okoli oči. Zgladi tudi gubice in zmanjšuje zabuhlost.

Priporočamo: Bourjois Cream illuminating concealer

Brezhibna polt s pomočjo tekoče podlage

Tekoča podlaga  je nujno potrebna za popoln make-up. Bodite pozorne, da izberete odtenek, ki je najbližji vašemu naravnemu odtenku polti, da dosežete spočit in sijoč videz ter brezhibno polt.

Priporočamo: Bourjois 123 Perfect foundation, ki je edinstvena kombinacija treh korekcijskih pigmentov, ki so prvič integrirani v tekočo podlago za brezhiben in popoln rezultat.

Za še bolj obstojen make-up

Uporabite puder v kamnu ali prahu, katerega nanesete čez tekočo podlago. Puder v kamnu ali prahu zagotavlja matiran videz in podaljša obstojnost tekoče podlage.

Priporočamo: Silk Edition compact powder, ki zgladi majhne gubice in pore, zabriše madeže (tudi pigmentne), ohranja sijoč videz in matira do 8h.


STOPITE V NOČ: Smokey Stories Quad Eyeshadow Palettes
Kaj lahko bolje opiše popoln pariški videz kot blešče barve novih Bourjois senčil za oči? Za intenziven make-up in zadimljen videz: kombinacija urbane modre, svetleče rjave, ultra mat črne in kot pika na i – čudovita zlata.

IZSTOPAJTE NA RDEČI PREPROGI: Rouge Edition Velvet
Mehka, žametna tekstura s visoko pigmentirano formulo zagotavlja 24h obstojnost z mat učinkom za absoluten prefinjen videz videz. Popolna rdeča: čista in elegantna.

ČUDOVITE TREPALNICE: Za dolge, goste in še bolj črne trepalnice uporabite maskaro Twist Up The Volume Ultra Black. Inovacija s ščetko, ki ima dve poziciji. 1. Podaljša in loči trepalnice. 2. Poveča volumen trepalnic. Ultra črna formula s novimi čistejšimi in močnejšimi črnimi pigmenti za še bolj dramatičen videz.