Slovenija
25 ogledov

Bi radi nastopili v oglasu?

voda..pipa..omivanje..roke..omivalnik..pranje Žurnal24 main
Civilna iniciative ZA Slovenijo in Svobodo danes poziva zainteresirane, da se udeležijo snemanja kratkega TV in spletnega oglasa "Voda v Ustavo, Voda v zavest!". V njem bodo predstavili, da brez pitne vode ni življenja in da jo moramo zaradi tega zaščititi na najvišji ravni, da ne postane tudi pitna voda tržno blago, kot so zapisali v pozivu za javnost.

V civilni iniciativi ZA Slovenijo in Svobodo so prepričani, da politika potrebuje pozitivno spodbudo, da pospešijo postopek sprejema ustanovitnega zakona. Zato so se odločili za ukrepanje. Odločeni so tudi, da preko različnih akcij informirajo javnost, da bo vpis neodtujljive pravice do vode resnično zapisan v Ustavo RS, predvsem pa, da bo pomembnost pitne vode prišla v zavest vsakega od nas.

"Vabimo varuhe vode vseh starosti, da nam pomagate in nastopite v kratkem TV oglasu, ki ga pripravlja CI ZSS skupaj s produkcijsko hišo Sever&Sever, in na ta način prispevate svoj stas in glas za vpisu pravice do pitne vode v Ustavo. Potrebujemo vas vsaj 30. Zbor je malce pred 14. uro na lokaciji Novi trg, Ljubljana," so javnost pozvali na Facebooku.

Glavno vlogo v kratkem spotu bodo imeli vsi ljudje, ki so jih poimenovali varuhi vode, med njimi ste lahko tudi vi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.