Slovenija
8331 ogledov

Bi šli na Hrvaško? Razmislite še enkrat!

mejni prehod kontrola policija Obrežje
1/3
PMP Obrežje
Na mejnih prehodih je nepopisna gneča, na prehod meje se ob treh popoldan čaka tudi tri ure.

Za izstop iz države se čaka tudi več kot dve uri. Taka je čakalna doba na Jelšanah, na bližnjem mejnem prehodu Novokračine, kjer se poskušajo mnogi izogniti gneči, pa se čaka tri ure.

Več kot dve uri se čaka tudi na mejnem prehodu Petrina, na mejnem prehodu Vinica ter na mejnem prehodu Gruškovje. V Metliki pa je na primer za izstop iz države treba počakati le do pol ure.

Dve uri se čaka na Dragornji, v Ormožu, Sečovljah in Sočergi.

Mejni prehod Dobovec ima čakalno dobo uro in pol, na Gruškovju se čaka od ure do dveh, na Obrežju pa le do ene ure.

Na mejnih prehodih Dragonja in Gruškovje se več kot dve uri čaka tudi za vstop v državo, na Jelšanah od ene ure do dveh, v Metliki pa do ene ure.

Zastoji

Na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji pet kilometrov, vozniki za Kranjsko Goro uporabite izvoz Jesenice vzhod, Lipce. Pred predorom Karavanke iz Avstrije proti Sloveniji, sedem kilometrov. Predor se občasno zapira.

Na podravski avtocesti pred mejnim prehodom Gruškovje proti Hrvaški, 2 kilometra in pol.

Na štajerski avtocesti zaradi del pred počivališčem Zima proti Mariboru, 2 kilometra.

Na cestah Mojstrana - Hrušica ter Jesenice - Hrušica in na cestah, ki vodijo k mejnim prehodom Sečovlje, Dragonja, Sočerga, Jelšane in Dobovec proti Hrvaški.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Alex_Galbraith 16:11 24.julij 2021.

    Google zdaj za spletno delo od doma plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro. Moja zadnja plača 26395 USD od te enostavne in preproste službe. To je neverjetno in zasluži super. Noben šef, Za več tukaj ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦